Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βουγιούκας: «Ήρθα στον Πανιώνιο για να κάνω πρωταθλητισμό»


 

Για την απόφασή του να φορέσει τη φανέλα του “Ιστορικού” στην Elite League μίλησε σε εκπομπή του ΕΟΚ WebRadio ο πολύπειρος σέντερ.

Μία πολύ μεγάλη μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος που έκανε δικό του τον Ίαν Βουγιούκακάτι που είχε αποκαλύψει το ertsports.gr, πριν έρθει η επιβεβαίωση της ομάδας, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 38χρονου ψηλού, στοχεύοντας στην άνοδο στη Basket League.

Ο πολύπειρος σέντερ μίλησε σε εκπομπή του ΕΟΚ WebRadio και αναφέρθηκε στην επιλογή του να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου και τόνισε πως θέλει να κάνει πρωταθλητισμό με τους “κυανέρυθρους”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας:

Για την απόφαση να υπογράψει στον Πανιώνιο: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία, ήθελα να είμαι μέλος μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό κι έχει στόχους. Ήξερα τον Βεργίνη, τον Γκίκα και τον Κακλαμανάκη, τους είχα συμπαίκτες. Ήταν για εμένα μια ευκαιρία να επιστρέψω στο μπάσκετ σε μια ομάδα με στόχους και καλές συνθήκες».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πρώτος στόχος είναι η άνοδος. Οι άνθρωποι του συλλόγου μελλοντικά θέλουν να δουν την ομάδα εκεί που ήταν, στις πρώτες θέσεις. Οπότε σίγουρα έχουν μεγάλες βλέψεις και χαίρομαι που είμαι σε αυτή την ομάδα».

Για το αν έψαχνε τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε να επιστρέψει: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαχνα. Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Είδα ότι στον Πανιώνιο ήταν μια καλή ευκαιρία. Δεν ήρθα να κάνω καριέρα και να πλουτίσω. Ήρθα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της κι εγώ να περνάω καλά».

Για το ρόλο του στην ομάδα: «Ο στόχος είναι να πάει η ομάδα στην Basket League, αλλά και μια πορεία στο Κύπελλο ανάλογη της περσινής. Μπορούμε να μοιραστούμε τη θέση “5” με τον Κακλαμανάκη και να τα πάμε πολύ καλά».

Για την πρώτη του συμμετοχή στην Elite League: «Σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για ‘μένα. Δεν έχω αγωνιστεί εκεί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το ρόλο που θα παίξει η εμπειρία του: «Η εμπειρία μου σίγουρα θα με ωθήσει στο να βοηθήσω τους παίκτες όπως κι εκείνοι θα με βοηθήσουν. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο, να έχουμε νίκες. Βέβαια θα έχουμε και ήττες, που είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε το στόχο μας».//Γ.



Source link