Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Αλί Σαμπανσί

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Τούρκου επιχειρηματία, Αλί Σαμπανσί, όπως και της συζύγου του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί, όπως ανακοίνωσε η εταιρία του, μετά το ατύχημα που είχαν στους Λειψούς αργά το απόγευμα της Πέμπτης (24/8).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Esas Holdings, συμφερόντων του Αλί Σαμπανσί: «Η κατάσταση της υγείας του ζεύγους Sabancı βελτιώνεται και παρακολουθούνται σχολαστικά», μετά την ολοκλήρωση των επεμβάσεων στις οποίες χρειάστηκε να υποβληθούν με επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η Milliyet, το ζευγάρι παραθέριζε στα ελληνικά νησιά γιορτάζοντας οικογενειακά την επέτειο του γάμου τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τούρκος επιχειρηματίας αργά το απόγευμα της Πέμπτης (24/8) επιβιβάστηκε σε βοηθητικό σκάφος αφήνοντας το ιδιωτικό του ταχύπλοο, προκειμένου να επισκεφτεί ταβέρνα στους Λειψούς, όταν προσέκρουσε σε ύφαλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μαζί με τη σύζυγό του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί.

Τόσο ο Αλί Σαμπανσί όσο και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λέρου σοβαρά τραυματισμένοι όπου υποβλήθηκαν σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις. Πλέον νοσηλεύονται σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί τους επισκέφθηκε και ο τοπικός κυβερνήτης, Νταβούτ Γκιούλ που ανέφερε πως η οικογένεια πρέπει να προβεί σε «δήλωση για την κατάσταση της υγείας τους», ενώ πρόσθεσε και αυτός πως από όσα είναι γνωστά, τόσο ο επιχειρηματίας, όσο και η σύζυγός του «είναι καλά».

Η θεραπεία του ζευγαριού συνεχίζεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Milliyet, προσθέτοντας πως ο Αλί Σαμπανσί, του οποίου αφαιρέθηκε η σπλήνα και τοποθετήθηκε στεντ στην αορτή του, εξακολουθεί να είναι αναισθητοποιημένος, αλλά καλά στην υγεία του. H υγεία της συζύγου του, παρά τα σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, φαίνεται να βελτιώνεται σταδιακά. Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα δύο παιδιά τους, που ήταν μαζί τους, πήδηξαν στη θάλασσα λίγο πριν από το ατύχημα και δεν τραυματίστηκαν.

Στο σκάφος βρίσκονταν επίσης και δύο καλεσμένοι του ζευγαριού, ένας Βρετανός και ένας Νοτιοαφρικανός.



Source link