Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βγάζει το λάδι στους μεγάλους η Κιλμάρνοκ


Σε πρωταγωνιστικό ρόλο η φουλ αγωνιστική της Πρέμιερ Σκωτίας, έξι αγώνες περιλαμβάνει το μενού, πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Στο Χιμπέρνιαν – Μάδεργουελ εντοπίζεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήραν οι δεύτεροι μετά το δίκαιο 3-1 επί της Λίβινγκστον, δόθηκε έτσι τέλος σε ένα αρνητικό σερί 15 αγώνων χωρίς νίκη. Πιο άνετος πια ο Κέτλγουελ και οι παίκτες του, το ταβάνι της ομάδας είναι σίγουρα ψηλότερο από όσα έχει δείξει ως τώρα και ίσως ήρθε η ώρα για μια αντεπίθεση. Η έδρα της Χιμπέρνιαν μάλιστα της φέρει καλές αναμνήσεις, καθώς έχει χάσει μονάχα μία φορά εκεί μέσα στις τελευταίες έξι επισκέψεις της.

Ανώτερη ως τώρα στη σεζόν η Χιμπέρνιαν, βγάζει ωστόσο θεματάκια στο γκολ εδώ και μερικές εβδομάδες. Υπάρχουν και πάρα πολλές απουσίες στις τάξεις, κυρίως λόγω των διεθνών διοργανώσεων και πιο συγκεκριμένα, θα χάσει τρεις βασικούς, μόνο και μόνο λόγω αυτών. Υπάρχει χώρος για την κόντρα, μπορεί να τσιμπήσει κάτι εδώ η ανακουφισμένη Μάδεργουελ, στο 1,80+ το ενδεχόμενο αυτό.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Από το Ρέιντζερς – Κιλμάρνοκ έρχεται η δεύτερη επιλογή. Σκληρή η ήττα από τη Σέλτικ για τους τζερς, πέρα από το δεδομένο ζήτημα του πρεστίζ στα Old Firm, υπήρχε και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ήταν μάλιστα ανώτερη σαν γενική εικόνα, της έλειψε όμως το καθαρό μυαλό στο τελείωμα των φάσεων. Με αποδεκατισμένο άξονα συνεχίζει, πολύ πιθανό να βγάλει κούραση μετά από ένα τρελό πρόγραμμα αγώνων.

Συνεχίζει την απίθανη πορεία της η Κιλμάρνοκ, 4η στη βαθμολογία, έχοντας μάθει πια να παίρνει θετικά αποτελέσματα και μακριά από την έδρα της, εκεί όπου κρατά το μηδέν για τέσσερα σερί ματς. Σύνολο που ξέρει να ζορίζει τους μεγάλους της κατηγορίας, έχει ήδη κερδίσει τις Σέλτικ (δύο φορές) και Ρέιντζερς φέτος. Ικανή να σταθεί ξανά αξιοπρεπώς, ακόμα κι αν χάσει, μπορεί να κρατήσει το σκορ σε νορμάλ επίπεδα. Μια χαρά το Under 2,5 στο 2,20+.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ισορροπημένο μοιάζει από εκεί και πέρα το ντέρμπι ανάμεσα σε Νταντί και Σεντ Τζόνστον, πρόκειται για δύο σύνολα που σπάνια χάνουν από ομάδες του δεύτερου μισού της βαθμολογίας. Φαβορί προς αποφυγή Χαρτς και Αμπερντίν, η πρώτη έχει καλή φόρμα, αλλά και αρκετές απουσίες, με τους δύο διεθνείς της (Ρόουλς, Άτκινσον) να ξεχωρίζουν. Η Αμπερντίν με τη σειρά της έχει αρχίσει να βγάζει πολύ κυκλοθυμικό πρόσωπο και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, θα είναι ένα από τα σύνολα που θα προβληματίζουν στοιχηματικά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χιμπέρνιαν – Μάδεργουελ: Χ2 (απόδοση 1.82), 17:00
  • Ρέιντζερς – Κιλμάρνοκ: Under 2,5 (απόδοση 2.25), 17:00



Source link