Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βγάζει κουμπαρά για την ενίσχυση της οικογένειας του Αντώνη στο φιλικό με τη Νίκη Σητείας




ΕΛΛΑΔΑ



Άγιος Νικόλαος: Βγάζει κουμπαρά για την ενίσχυση της οικογένειας του Αντώνη στο φιλικό με τη Νίκη Σητείας

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Άγιος Νικόλαος ανακοίνωσε ότι στο φιλικό με τη Νίκη Σητείας θα υπάρξει ένας κουμπαράς για να ενισχύσει την οικογένεια του άτυχου Αντώνη που δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης έχασε τη ζωή του στο Λιμάνι του Πειραιά, καθώς τον έσπρωξαν στη θάλασσα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, ενώ επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο που έφευγε με προορισμό για το Ηράκλειο.

Ο εκλιπών ήταν φίλος του Αγίου Νικολάου και η ομάδα θρηνεί την απώλειά του. Μάλιστα αποφάσισε στο φιλικό με τη Νίκη Σητείας να υπάρχει ένας κουμπαράς που θα ενισχύσει τους οικείους του άτυχου Αντώνη.

Καλό ταξίδι Αντώνη…

Άπαντες είμαστε συγκλονισμένοι από τον αδόκητο θάνατο του συντοπίτη μας Αντώνη… Ενός αγαπητού ανθρώπου στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου, ο οποίος ήταν δίπλα στην ομάδα μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, βοηθώντας στο λειτουργικό κομμάτι…

Η ομάδα μας αποφάσισε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι στο στάδιο του Αγίου Νικολάου στις 18.00 απέναντι στη Νίκη Σητείας, να υπάρχει ένας κουμπαράς, στον οποίο το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στα μέλη της οικογένειας του Αντώνη τα οποία βοηθούσε…

Αντώνη καλό ταξίδι…“, αναφέρει η ανάρτηση του Αγίου Νικολάου.



Source link