Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βασίλης Τσεκούρας: Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή


Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του δημοσιογράφου, Βασίλη Τσεκούρα του άλλαξε τη ζωή για πάντα. Πριν από τρία χρόνια οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, όταν ένα ανεύρυσμα στην καρδιά παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

«Ήταν ένα ανεύρυσμα που δυστυχώς δεν το προλάβαμε. Στρες έχουμε όλοι στη δουλειά. Εκείνη ήταν μία περίοδος με πολύ στρες για εμένα. Δεν ήμουν μόνος εκείνη τη μέρα. Αισθάνθηκα έναν πολύ έντονο πόνο και γι’ αυτό πήγα στο νοσοκομείο. Τα σημάδια του σώματός σου σού δίνουν να καταλάβεις τη σοβαρότητα της κατάστασης» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Οικονομικός συντάκτης στο Open τότε, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους του και η είδηση της σοβαρής ασθένειας του Βασίλη Τσεκούρα πάγωσε τον δημοσιογραφικό κόσμο.  Κανένα σημάδι δεν προμήνυε τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του. Όλα ξεκίνησαν από έναν ξαφνικό αλλά δυνατό πόνο στο στήθος την ώρα που ο δημοσιογράφος βρισκόταν στο σπίτι του.

Ο Βασίλης Τσεκούρας μίλησε αποκλειστικά στο T-live και στη δημοσιογράφο, Μάρω Κανελλάκη για την περιπέτεια υγείας που τον σημάδεψε.

Δες περισσότερα στο βίντεο από το T-live:



Source link