Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βίντεο Σοκ από ληστεία και απόπειρα ληστείας περιπτέρων στην Καλλιθέα μέσα σε λίγες μέρες

Μια ληστεία και μια απόπειρα ληστείας συνέβησαν χθες Τετάρτη το βράδυ (18/10) αλλά και την περασμένη Παρασκευή (13/10) στην περιοχή της Καλλιθέας επι των οδών Δαβάκη και Δημοσθένους αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του KallitheaCity.gr, οι δύο δράστες υπό την απειλή πιστολιού, στην μια περίπτωση αποπειράθηκαν να ληστέψουν περίπτερο και στην άλλη πέτυχαν τον σκοπό τους καθώς κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό του περιπτέρου με τον έντρομο υπάλληλο να τους αφήνει να πάρουν ότι υπήρχε στο ταμείο εκείνη την στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες που είναι οι ίδιοι και στις δυο περιπτώσεις λίγο αργότερα συνελήφθησαν από δυνάμεις της αστυνομίας που τους αναζητούσε.

Το βίντεο με την ληστεία στην Δαβάκη στις 13/10.

 

Οι ληστές συχνά εκμεταλλεύονται την ισχνή παρουσία αστυνομικής περιπολίας κατά τις νυχτερινές ώρες με αποτέλεσμα ειδικά τα περίπτερα να γίνονται εύκολος στόχος επιθέσεων με τους ιδιοκτήτες να βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση. Οι κάτοικοι της περιοχής καλούν τις Aρχές να λάβουν μέτρα για την αύξηση της ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμος έχει κάνει προσπάθεια και έχει ενισχύσει την περιοχή με περιπολίες ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, όμως κρίνεται αναγκαίο να ενισχυθεί η περιπολία της αστυνομίας στην Καλλιθέα για την προστασία των κατοίκων και των καταστημάτων.

Το βίντεο με την απόπειρα ληστείας στην Δημοσθένους χθες 18/10.

 

Πηγή: kallitheacity



Source link