Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων – Σας καλώ στις κάλπες την επόμενη Κυριακή

«Σήμερα είναι μεγάλη βραδιά για την παράταξή μας. 146.000 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την ενίσχυση της προοδευτικής παράταξης, για την ενδυνάμωση της αριστεράς στην σύγχρονη εποχή, για ένα ακόμα που θα είναι ισχυρό για ένα κόμμα σύγχρονο» ανέφερε στην αρχή της δήλωσής της η κ. Έφη Αχτσιόγλου μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για ανάδειξη προέδρου. «Ευχαριστώ όλες και όλους για την συμμετοχή σας. Ήταν η καλύτερη απάντηση στους κήρυκες της ηττοπάθειας, είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε όσους επιτίθεται στις αξίες μας, που διαχρονικά υπηρετούμε με πρωτεργάτη τον Αλέξη Τσίπρα»

«Σας καλώ να προσέλθετε στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή διότι θα είναι καθοριστική. Θα καθορίσει αν τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι, και μιλώ για τους αγώνες στη Βουλή και στην κοινωνία, αν θα τους δώσουμε με όρους σοβαρότητας εμπειρίας και ευθύνης. Ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων. Έχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό να είμαστε ειλικρινείς για το τι θέλουμε και πώς θα το επιτύχουμε κι αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε το καθεστώς της δεξιάς και θα το επιτύχουμε αν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, στην κοινή μας πορεία και στους αγώνες που δώσαμε μαζί. Μαζί λοιπόν για τους αγώνες που έρχονται και για τη ζωή που μας αξίζει», δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link