Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αυτός είναι o αστυνομικός – αποθηκάριος της συμμορίας των ναρκωτικών

Αυτός είναι ο αστυνομικός-αποθηκάριος που συνελήφθη μαζί με άλλα δύο άτομα – μέλη κυκλώματος που διακινούσαν ναρκωτικά σε περιοχές της Αττικής. Υπενθυμίζεται πως στη σύλληψη τους προέβησαν σήμερα (23/09) οι αστυνομικές Αρχές και ο ρόλος του αστυνομικού ήταν να κρύβει σπίτι του τα ναρκωτικά της σπείρας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι είχαν ενωθεί και συγκροτήσει εγκληματική ομάδα τουλάχιστον από τα τέλη Μαΐου 2023 και δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Αττικής, με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και ο αστυνομικός, προμηθεύονταν από κοινού τις ναρκωτικές ουσίες και τις αποθήκευαν στην οικία του αστυνομικού, ενώ το τρίτο μέλος μετά την πώληση των ποσοτήτων που του ανέθεταν, παρέδιδε το χρηματικό ποσό που αποκόμιζε στα άλλα δύο μέλη, τα οποία στη συνέχεια «επανεπένδυαν» τα χρήματα για την προμήθεια νέας και μεγαλύτερης ποσότητας κοκαΐνης. Την πώληση στους υποψήφιους πελάτες, οι οποίοι ήταν άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον αναλάμβαναν και τα τρία μέλη. Σημειώνεται ότι η σπείρα λειτουργούσε με άκρα μυστικότητα και κωδικοποιημένες λέξεις.

Δείτε τις φωτογραφίες του αστυνομικού – αποθηκάριου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 



Source link