Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες – Πώς τους υποδέχτηκαν οι ομάδες


Δύο νέοι παίκτες εισέβαλλαν στο Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής 26/2.

Ο Γιώργος Πιλίδης και η Νικόλ Μαυρίδη είναι οι δύο νέοι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι, με την Νικόλ να φτάνει στην παραλία της κόκκινης ομάδας και τον Γιώργο Πιλίδη στην παραλία τον μπλε.

Και οι δυο παίκτες δέχτηκαν πολύ θερμή υποδοχή από τους συμπαίκτες τους, ωστόσο, με την είσοδο του Γιώργου Πιλίδη, κάποια άνδρες δεν φάνηκε να χάρηκαν ιδιαίτερα, καθώς ο νεαρός αθλητής ήταν πολύ καλός στα αγωνίσματα, γεγονός που αγχώνει μερικούς από τους συμπαίκτες του.

«Από σήμερα είμαι ξανά μια Survivor. Γύρισα μετά από δύο χρόνια, ομολογώ ότι δεν το περίμενα και όμως είναι αληθινό. Σίγουρα έρχομαι με άλλη ψυχολογία, τα συναισθήματά μου μόνο θετικά, έτσι λοιπόν σήμερα θα απολαύσω την παραλία και την καινούργια μου κόκκινη ομάδα και ανυπομονώ για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας», είπε η Νικόλ Μαυρίδη.

«Είδα τα γνώριμα εδάφη, τις παραλίες και όλη αυτή την μεγάλη εμπειρία που έζησα πέρυσι εδώ. Ανάμεικτα συναισθήματα, με υποδέχτηκαν πολύ όμορφα ένιωσα την ζεστασιά των παικτών πολύ γρήγορα και αυτό θα φανεί στην πορεία», δήλωσε ο Γιώργος Πιλίδης λίγο μετά την είσοδό του.



Source link