Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αυτές είναι οι 52 χώρες με ανοιχτά ‘παράθυρα’




ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ



O Εντέν Αζάρ στο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης - Κάντιθ στο Μπερναμπέου τον Δεκέμβριο του 2021
O Εντέν Αζάρ στο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ το 2021
© 2021 BERNAT ARMANGUE /AP IMAGES

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, όμως υπάρχουν ακόμα 52 που έχουν ανοιχτά μεταγραφικά “παράθυρα” και περιμένουν παίκτες.

Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης έχει ολοκληρωθεί και οι σύλλογοι μπορούν να ενισχύονται μόνο με ελεύθερους παίκτες για ένα χρονικό διάστημα ακόμα.

Εξαιρέσεις υπάρχουν όμως, αφού υπάρχουν ακόμα 52 χώρες στις οποίες μπορούν να γίνουν ακόμα μεταγραφές, ορισμένες εκ των οποίων σε προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Τρανό παράδειγμα η Ρωσία, στην οποία η θερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Πέμπτη και μία ημέρα αργότερα αυτό συμβαίνει σε Κύπρο, Σερβία, Τουρκία. Το Ισραήλ κρατάει ανοιχτό το δικό του παράθυρο μέχρι τις 20 του μήνα, ενώ πιο αργά απ’ όλους κρατάει “ζωντανές” τις μεταγραφές της η Πορτογαλία.

Ευκαιρίες σε Αφρική και Ασία

Οι περισσότερες χώρες που έχουν ανοιχτό το μεταγραφικό παράθυρό τους αυτήν τη στιγμή προέρχονται από την Αφρική. Σύλλογοι από χώρες όπως το Καμερούν, η Νότια Αφρική, η Αίγυπτος, η Τυνησία, η Ακτή Ελεφαντοστού και πολλές ακόμα συνεχίζουν να κάνουν προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ τους, έχοντας αρκετές ημέρες περιθώριο ακόμη.

Το ίδιο συμβαίνει και με ορισμένες χώρες της Ασίας, όπως το Κατάρ, το Μπαχρέιν και τα ΗΑΕ, που περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή να προσελκύσουν αστέρια με τα πετροδόλαρά τους.

Το μυστήριο με τη Σαουδική Αραβία

Οι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας δαπάνησαν περίπου 1.000.000.000 ευρώ για να αποκτήσουν δεκάδες σούπερ σταρ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να βάλει τέλος στις μεταγραφές την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, παρότι στη FIFA παραμένει δηλωμένη η 20ή Σεπτεμβρίου ως καταληκτική ημερομηνία.





Source link