Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αυτά είναι τα πιο δυνατά (και τα πιο αδύναμα) στοιχεία κάθε ζωδίου


Κάθε άτομο έχει μια μοναδική προσωπικότητα, την οποία πρέπει να αγκαλιάσει. Ωστόσο, με μια τέτοια μοναδικότητα έρχονται διαφορετικά σύνολα δυνατών και αδύναμων σημείων, τα οποία πρέπει να μάθουμε να ενισχύουμε και να τιθασεύουμε αντίστοιχα.
Η αστρολογία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο βοηθώντας σας να αναγνωρίσετε τα θετικά και τα αρνητικά σας. Ενώ τα αστέρια δεν μπορούν να το αλλάξουν, μπορούν να σε οδηγήσουν σε μια κατεύθυνση που ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα σας. Τούτου λεχθέντος, η αστρολόγος του Tlife, Λίτσα Πετρίδη, αποκαλύπτει παρακάτω ποια είναι τα δυνατά και ποια τα πιο αδύναμα σημεία σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός
Δυνατά σημεία: Ο Κριός έχει να κάνει με την αποφασιστικότητα και τη φιλοδοξία. Έχουν ισχυρή θέληση και είναι γεννημένοι ηγέτες. Για να μην τα πολυλογώ, η αυτοπεποίθησή τους πηγάζει από μέσα και κανείς δεν μπορεί να τους βάλει κάτω.

Αδυναμίες: Στα αρνητικά, οι Κριοί μπορεί να είναι αρκετά παρορμητικοί και μπορεί να πάρουν αποφάσεις για τις οποίες μπορεί να μετανιώσουν και οι ίδιοι. Επιπλέον, μερικές φορές μπορεί να φαίνονται πολύ αλαζονικοί και κακοδιάθετοι.

Ταύρος

Δυνατά σημεία: Οι Ταύροι είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια. Είναι πολύ προσγειωμένοι και πιστοί. Μερικές φορές, γίνονται τόσο έμπιστοι στους οποίους μπορείτε να πάτε για συμβουλές.

Αδυναμίες: Το να είστε πεισματάρηδες είναι επίσης ένα από τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Ταύρου Παρά το γεγονός ότι φταίνε, μπορεί να μην αποδεχτούν το λάθος τους με τίποτα και για κανένα λόγο.

Δίδυμοι

Δυνατά σημεία: Οι Δίδυμοι δεν είναι μόνο εξαιρετικοί συνομιλητές, αλλά είναι επίσης υπέροχοι στο να κάνουν φίλους και να έχουν έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο . Έχουν στοργική φύση και μπορούν να βολευτούν σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Αδυναμίες: Όσον αφορά τις αδυναμίες, οι Δίδυμοι μπορεί να είναι αναποφάσιστοι και μερικές φορές χειριστικοί. Αλλάζουν το χαρακτήρα στους εύκολα, δυσκολεύοντας τον κόσμο να τους εμπιστευτεί.

Καρκίνος

Δυνατά σημεία: Συναισθηματικοί και περιποιητικοί Οι Καρκίνοι είναι μοναδικοί στο είδος τους. Έχουν ενσυναίσθηση και βάζουν τους άλλους πάνω από τον εαυτό τους. Οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου είναι επομένως συναισθηματικά ευφυείς.

Αδυναμίες: Οι Καρκίνοι ωστόσο μπορεί να είναι πολύ ανασφαλείς και τα συναισθήματά ή τα λόγια τους ανεξάρτητα από το πόσο καλά σας κάνουν να νιώθετε, μερικές φορές μπορεί να είναι απλά κολακείες ή επιφανειακά.

Λέων

Δυνατά σημεία: Κυρίαρχοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αγαπητοί σε όλους, οι Λέοντες είναι φυσικά γεννημένοι ηγέτες και μπορούν να αντιμετωπίσουν τον κόσμο μόνοι τους. Είναι πολύ ζωντανά και μοναδικά πλάσματα και μπορούν να αποτελέσουν το κέντρο έλξης.

Αδυναμίες: Οι Λέοντες έχουν επίσης αδυναμίες. Για παράδειγμα, μπορεί να παρεξηγηθούν εύκολα, μερικές φορές μπορεί να γίνουν αλαζονικοί και εγωιστές. Επιπλέον, μπορεί επίσης να είναι πολύ άκαμπτοι.

Παρθένος

Δυνατά σημεία: Γνωστοί ως τελειομανείς, οι Παρθένοι λέγεται ότι προσέχουν τη λεπτομέρεια. Είναι οργανωμένοι, στοχεύουν στη σταθερότητα και φιλοδοξούν για επιτυχία.

Αδυναμίες: Οι Παρθένοι μπορεί να στοχεύουν στην τελειότητα, αλλά με αυτόν τον τρόπο μπορεί να γίνουν υπερβολικά επικριτικοί. Μπορούν να κρίνουν ανθρώπους και ταυτόχρονα μπορεί να σκέφτονται υπερβολικά τις καταστάσεις.

Ζυγός

Δυνατά σημεία: Οι Ζυγοί αγαπούν να διατηρούν την ισορροπία και να βελτιώνουν τη σχέση τους με όλους, γι’ αυτό είναι επίσης πολύ φιλικοί. Είναι επίσης πολύ παρηγορητικοί και συμπονετικοί με τους ανθρώπους.

Αδυναμίες: Όσον αφορά τις αδυναμίες, η αδυναμία τους να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους συχνά επηρεάζει τη δική τους ψυχική ηρεμία.

Σκορπιός

Δυνατά σημεία: Οι Σκορπιοί είναι πολύ υποστηρικτικοί και συναισθηματικά πολύ ανακουφιστικοί. Επιπλέον, έχουν μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα, η οποία δίνει στους ανθρώπους μια επιπλέον αίσθηση αξιοπιστίας.

Αδυναμίες: Στα αρνητικά, οι Σκορπιοί μπορεί να είναι πολύ χειριστικοί και μπορεί να διαστρεβλώνουν τα γεγονότα για να ταιριάζουν με τον σκοπό τους. Το να είστε ζηλιάρηδες και κτητικοί είναι μερικά από τα πιο αρνητικά σας χαρακτηριστικά.

Τοξότης

Δυνατά σημεία: Οι Τοξότες είναι εξαιρετικά περιπετειώδεις και λατρεύουν τη διασκέδαση. Είναι διασκεδαστικοί και πάντα σε καλή διάθεση. Πολύ φιλόδοξοι και αξιοθαύμαστοι.

Αδυναμίες: Οι Τοξότες ωστόσο μπορεί να είναι πολύ ανυπόμονοι και χρειάζονται άμεσα αποτελέσματα. Αρχικά, μπορεί να καυχηθούν για σπουδαία πράγματα και επιτεύγματα , ωστόσο μπορεί να αποτύχουν να δώσουν συνέχεια σ’ αυτά.

Αιγόκερως

Δυνατά σημεία: Οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά πρακτικοί και σχεδόν τελειομανείς. Έχουν πολύ αυτοπεποίθηση και έχουν κίνητρα για τον εαυτό τους. Ότι κι αν τους λένε οι άνθρωποι, χρησιμοποιούν τη δική τους λογική και συλλογισμό για να κατανοήσουν τα πράγματα.

Αδυναμίες: Επειδή είναι τόσο σίγουροι για τις ιδέες και τις απόψεις τους , μερικές φορές μπορεί να φαίνονται λίγο αλαζονικοί και εγωιστές, παρόλο που δεν είναι. Σε κανέναν δεν αρέσει το «ξέρω τα πάντα».

Υδροχόος

Δυνατά σημεία: Οι Υδροχόοι είναι ανεξάρτητοι άνθρωποι που δεν χρειάζονται κανέναν να φροντίζει τη συναισθηματική και σωματική τους ευεξία. Είναι πολύ αυθεντικοί και δημιουργικοί και έχουν υπέροχες ιδέες.

Αδυναμίες: Αλλά μερικές φορές, η ανεξαρτησία των Υδροχόων τους κάνει μόνους και αποκομμένους από τον κόσμο. Δεν έχουν κοινωνικές δεξιότητες και μερικές φορές γίνονται τα θύματα της προσωπικότητάς τους. .

Ιχθύες

Δυνατά σημεία: Οι Ιχθύες μπορεί να είναι πολύ προσεκτικοί, περιποιητικοί και διαισθητικοί. Είναι συναισθηματικοί και πολύ συμπονετικοί. Δίνουν προτεραιότητα στους άλλους έναντι του εαυτού τους , κάτι που τους κάνει ευγενικούς.

Αδυναμίες: Ωστόσο, οι Ιχθύες έχουν τη συνήθεια να παίζουν το θύμα, κερδίζοντας τη συμπάθεια του κόσμου. Αυτό τείνει να τους κάνει να φαίνονται αδύναμοι.

Κεντρική φωτογραφία: @tezza.barton





Source link