Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΑΣ Καρδίτσας: «Θα είμαστε εδώ για τους πληγέντες»


 

Η ομάδα της Θεσσαλίας με ανακοίνωσή της, τόνισε πως θα σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα και τις περιουσίες τους από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή πριν μερικές μέρες, καθώς έκανε και ξεχωριστή αναφορά για το πρωτάθλημα της Basket League.

Η ΑΣ Καρδίτσας θα είναι στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες που έπληξαν την Θεσσαλία. Συγκεκριμένα η ομάδα μπάσκετ θα βοηθήσει στα έργα ανοικοδόμησης και θα στηρίξει τους νέους ανθρώπους της περιοχής της. Ταυτόχρονα στάθηκαν και για το γήπεδο τους που χτυπήθηκε και αυτό από τα καιρικά φαινόμενα και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τις μεταγραφές της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΑΣ Καρδίτσας:

 

«Η περιοχή μας βίωσε τις προηγούμενες ημέρες, τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της. Οι ανθρώπινες απώλειες, η καταστροφή περιουσιών, υποδομών, αλλά και η αποδιάρθρωση του παραγωγικού ιστού της περιοχής μας και συνολικά της Θεσσαλίας, δοκιμάζουν σκληρά τις αντοχές όλων μας.

Ως το σύνολο του οργανισμού του Α.Σ.Καρδίτσας, εκφράζουμε την οδύνη μας για τον άδικο χαμό ανθρώπινων ζωών, αλλά και τα συλλυπητήριά μας προς τις οικογένειες των θυμάτων. Επίσης, διατυπώνουμε τη συμπαράστασή μας, προς όλους εκείνους που έχασαν το σπίτι τους, την περιουσία τους, που βλέπουν σήμερα τον κόσμο όπως τον ήξεραν να μην υπάρχει πια.

Ταυτόχρονα όμως, καλούμαστε όλοι να συμμετέχουμε ενεργά σε μια τιτάνια προσπάθεια να ξαναχτίσουμε την Καρδίτσα και την περιοχή μας, να ξαναδώσουμε ελπίδα, μέλλον και προοπτική στον τόπο μας. Σε αυτή την προσπάθεια και ο Α.Σ.Κ. θα παλέψει με κάθε τρόπο, ώστε οι πληγές από τη μεγάλη καταστροφή να απαλυνθούν το συντομότερο και βήμα-βήμα και όλοι μαζί, να δώσουμε πνοή στην Καρδίτσα και στήριξη σε όσους την έχουν ανάγκη.

Όλοι μας, από την πρώτη στιγμή συμμετέχουμε σε δράσεις και πρωτοβουλίες για να σταθούμε στο πλευρό των οικογενειών που χτυπήθηκαν από τη θεομηνία. Με εθελοντική προσπάθεια, με προσφορές και ευχαριστούμε θερμά όλες τις ομάδες της Basket League, για τη συμπαράσταση και την έμπρακτη στήριξή τους.

Και το δικό μας σπίτι, το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, χτυπήθηκε ανελέητα. Οι καταστροφές που υπέστη από τη θεομηνία είναι σημαντικές, με εθελοντική προσπάθεια ακόμη και των προπονητών και των παικτών μας, καταφέραμε να μειώσουμε τις απώλειες, όμως θα χρειαστεί χρόνος και μεθοδική δουλειά για να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές για να λειτουργήσει και πάλι το γήπεδό μας. Μπροστά και σε αυτή την πρόκληση, εμείς δηλώνουμε το «παρών», θα είμαστε εδώ, γιατί το οφείλουμε σε όσους τόσα χρόνια μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν, κυρίως όμως, έχουμε χρέος να προσπαθήσουμε μέσα από τον αθλητισμό, την εξωστρέφεια, να δώσουμε στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, χαρά και υπερηφάνεια. Οφείλουμε να δώσουμε διέξοδο στη νεολαία μας, ελπίδα στην κοινωνία μας, στήριξη στους συμπολίτες μας. Στο επόμενο διάστημα, θα ανακοινώσουμε με λεπτομέρεια, συγκεκριμένες δράσεις για να συμπαρασταθούμε στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας και ειδικά στα παιδιά των οικογενειών που σήμερα δοκιμάζονται.

Το πρωτάθλημα της Basket League δεν μπορεί να περιμένει και η ομάδα μας, αναγκάστηκε να βρεθεί για σχεδόν μια εβδομάδα εκτός Καρδίτσας, ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί, έστω και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Οι προπονήσεις γίνονται πλέον στο παλιό κλειστό του Αθλητικού Κέντρου, οι φιλικοί αγώνες γίνονται εκτός έδρας, στην προσπάθεια η ομάδα να αποκτήσει ρυθμό και να ετοιμασθεί για ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό ξεκίνημα στη Basket League. Ο αγωνιστικός σχεδιασμός δεν μεταβάλλεται, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι τελικές προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.//ΓΡ.



Source link