Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αρτέτα: «Λατρεύω τη νοοτροπία της ομάδας, να μη βασιζόμαστε σε… μαγικές στιγμές»


 

Ο προπονητής της Άρσεναλ επαίνεσε τη νοοτροπία της ομάδας του μετά τη νίκη με 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή (3/9), αλλά είπε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να… τελειώνουν τα ματς νωρίτερα.

Ο Ντέκλαν Ράις σκόραρε στο 96ο λεπτό και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πρόσθεσε ένα τρίτο τέρμα για την Άρσεναλ στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα κόντρα στους “κόκκινους διαβόλους” για να σφραγίσει μια δύσκολη νίκη για τους Λονδρέζους.

«Λατρεύω τη νοοτροπία της ομάδας, την αποφασιστικότητα, την όρεξη για νίκη», είπε ο κόουτς των “κανονιέρηδων”, Μικέλ Αρτέτα, και πρόσθεσε: «Η ομάδα ήταν κυρίαρχη και άξιζε να κερδίσει το παιχνίδι, αλλά τα περιθώρια είναι τόσο μικρά και η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι διαφορετική».

Η Άρσεναλ έμεινε στο 2-2 με τη Φούλαμ την προηγούμενη εβδομάδα αφού νίκησε την Νότιγχαμ Φόρεστ (2-1) και την Κρίσταλ Πάλας (1-0) με διαφορά ενός γκολ στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

«Τα περιθώρια που έχουμε στο τέλος των αγώνων δεν είναι αρκετά μεγάλα», τόνισε ο Αρτέτα και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε γιατί παρατηρείται πολύ άγχος και στο τέλος περιμένουμε μια μαγική στιγμή. Δεν θέλουμε να βασιζόμαστε σε αυτό».

Ο Ράις, ο οποίος αποκτήθηκε από την Γουέστ Χαμ με το ποσό ρεκόρ για τον σύλλογο των 105 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 123 εκ. ευρώ), σημείωσε το πρώτο του γκολ στην Άρσεναλ και είπε ότι δεν αισθάνθηκε πρόσθετη πίεση λόγω του κόστους μεταγραφής του.

«Δεν μπορώ να ελέγξω την τιμή», είπε στο “Sky Sports”. «Έπαιζα καλά στη Γουέστ Χαμ εδώ και μερικά χρόνια και έδωσα τα πάντα εκεί. Προσπάθησα να μην σκέφτομαι το κόστος της μεταγραφής και να κάνω αυτό που κάνω καλύτερα. Έχω ακόμη δρόμο. Υπάρχουν πολλά που μπορώ να βελτιώσω στο παιχνίδι μου».//Λ.



Source link