Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Απών και με τη Γουλβς ο Φαν Ντάικ, συν χρηματικό πρόστιμο


 

Μία επιπλέον αγωνιστική θα μείνει εκτός πλάνων του Γιούργκεν Κλοπ ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, καθώς η αγγλική ομοσπονδία τον… φιλοδώρησε με έξτρα τιμωρία, λόγω των “γαλλικών” του προς τον διαιτητή, Τζον Μπρουκς στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ.

Τη μεγαλύτερή της ανατροπής της σεζόν μέχρι την επόμενη έκανε η Λίβερπουλ με τις “καρακάξες” στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League, καθώς γύρισε το εις βάρος της 1-0 σε 2-1, μέσα σε δέκα λεπτά περίπου. Ο Ολλανδός στόπερ των “κόκκινων” όμως, είχε αποβληθεί από το 28’ για ανατροπή στον Ίσακ σε ξεκάθαρη, βάσει των διαιτητών, ευκαιρία για γκολ.

Ο αρχηγός της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ όμως, διαφωνούσε κάθετα με την απόφαση και μίλησε… απρεπώς στον ρέφερι της αναμέτρησής. Αυτός ακριβώς, σύμφωνα με την FA, είναι ο λόγος που ο Φαν Ντάικ θα μείνει εκτός για ένα επιπλέον ματς της Λίβερπουλ, αυτό με τη Γουλβς στο “Μολινό”, αφού παραδέχτηκε την ενοχή του. Μάλιστα, στον Ολλανδό τέθηκε και πρόστιμο ύψους 100.000 λιρών.

Η ανακοίνωση της αγγλικής ομοσπονδίας βγήκε επίσημα την Παρασκευή (8/9) και πλέον, ο Γιούργκεν Κλοπ καλείται να λύσει για άλλο ένα παιχνίδι το θέμα της άμυνάς του, χωρίς τον “ογκόλιθο” αρχηγό του.//ΓΑ





Source link