Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Από πότε ο σεξουαλικός προσανατολισμός έγινε μέτρο για την ισορροπία της ζωής;»


Στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης

Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Στέφανο Κασσελάκη, την εκλογή του ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και την επικοινωνιακή πολιτική πίσω από τη δημόσια εικόνα του.

«Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα έπαιρνα τον Τάιλερ παντού μαζί μου. Η αλήθεια είναι ότι τον ακολουθούσαν οι κάμερες παντού. Όταν έβγαινε με τον Τάιλερ, κάπου ο κόσμος ίσως να μη μπορούσε να διακρίνει την αλήθεια», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Από πότε έγινε ο σεξουαλικός προσανατολισμός μέτρο για την ισορροπία της ζωής; Απλώς το lifestyle τον χρησιμοποίησε, γιατί ο λαός είναι αηδιασμένος με τον τρόπο που επικοινωνείται η πολιτική», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Αυτό το παιδί έχει μία καλοσύνη, βλέπω αγκαλιάζει τους ανθρώπους και φωτογραφίζεται. Το ότι είναι όμορφος δεν είναι τυχαίο, έχει μία μορφή που τη διαθέτει στον κόσμο. Τώρα για την πολιτική του θα κριθεί», πρόσθεσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Εμένα δεν μου αρέσουν οι πολιτικοί που δεν χρησιμοποιούν την έννοια «πατρίδα». Αυτός τη χρησιμοποίησε. Από το 1985 δέχομαι συνεχώς προτάσεις από τα κόμματα και μάλιστα με εξασφαλισμένο οικονομικά μέλλον. Εγώ όμως είμαι πολίτης και η δύναμη του πολίτη είναι ισχυρότερη του πολιτικού», κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.



Source link