Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αποκαταστάθηκε η βλάβη των καλωδίων του ΔΕΔΔΗΕ στη Σκόπελο


Ο Δήμος Σκοπέλου, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε σημειώνει ότι μετά από έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων για την εμφάνιση καλωδίων μέσης τάσης του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή «Γλύστρα» Λουτρακίου κατόπιν έντονων καιρικών φαινομένων ζήτησε από τον ΔΕΔΔΗΕ την άμεση επέμβαση της προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να πάψουν να εγκυμονούν κίνδυνοι για τους κατοίκους. Ζητήθηκε δε η παραλλαγή της διαδρομής των παραθαλάσσιων καλωδίων μεταφοράς ρεύματος σε σημείο που να παρέχει την μέγιστη ασφάλεια για τους πολίτες και την αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος.

Η ΔΕΔΔΗΕ, σημειώνει ο Δήμος, ανταποκρίθηκε άμεσα και αποκατέστησε τη βλάβη και με έγγραφό της ενημέρωσε τον Δήμο Σκοπέλου ότι κάνει όλες τις ενέργειες και βρίσκονται στην τελική φάση σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την οριστική λύση του προβλήματος με την ενδεδειγμένη παραλλαγή όδευσης του δικτύου.


Ο Δήμος ευχαριστεί στην ανακοίνωσή του τον ΔΕΔΔΗΕ για την άμεση ανταπόκριση και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης ΔΕΔΔΗΕ Βόλου για την άψογη και στενή συνεργασία σε όλα τα θέματα που προκύπτουν. Επίσης, γνωστοποιεί ότι αυτές τις μέρες ο ΔΕΔΔΗΕ  στην Σκόπελο ,  στη Γλώσσα  και στις περιοχές από οικία Γκίκα μέχρι παλαιά Σφαγεία Σκοπέλου, περιοχή Αγίου Αρτεμίου Σκοπέλου, περιοχή Ράχες Γλώσσας και περιοχή Διάσελο Γλώσσας , εγκαθιστά 30 νέα φωτιστικά σώματα σε νέες κολώνες τις οποίες πλήρωσε ο Δήμος Σκοπέλου μετά από αιτήματα κατοίκων.

 

 

The post Αποκαταστάθηκε η βλάβη των καλωδίων του ΔΕΔΔΗΕ στη Σκόπελο appeared first on Magnesia News.



Source link