Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Απαντά για το «ξεδόντιασμα» στους δημοσιογράφους


Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στο Live News στην τελευταία του συνέντευξη πριν τις εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος του Mega ρώτησε αρχικά αν «θέλει να τον ξεδοντιάσει», όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατά των δημοσιογράφων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Φυσικά και όχι. Απάντησα σε ερώτηση ενός πολίτη που εξέφραζε την ανησυχία του για τις παθογένειας που υπάρχουν στη Δικαιοσύνη και στη Δημοσιογραφία. Νομίζω όλοι οι Έλληνες ξέρουμε τις παθογένειες που υπάρχουν. Για σένα προσωπικά (μιλάει απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο), θέλω να κάνεις το λειτούργημά σου ως 4η εξουσία, χωρίς καμία επιρροή από το κράτος.

Το ίδιο θέλω και για τους έντιμους δικαστές. Να έχουν την πλήρη υποστήριξή του κράτους για να μπορέσουν να κάνουν το λειτούργημά τους κι εκείνοι. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς για τις παθογένειες που έχουμε και πρέπει να τις λύσουμε», είπε για τις δηλώσεις που προκάλεσαν ντόρο.

Στέφανος Κασσελάκης – «Η στέγη είναι πολύ σημαντικό θέμα»

Αφού μίλησε με πολίτες ο κ. Κασσελάκης είπε πως αυτό που θα πρέπει να ανάγει στο πρόγραμμά του εάν εκλεγεί είναι οι στέγες.

«Δεν πρόκειται να έχουμε ούτε κοινωνικό στέρεο υπόβαθρο ούτε επιχειρηματικό κοινωνικό υπόβαθρο εάν δεν λύσουμε το θέμα της στέγης. Η σύγχρονη Αριστερά πρέπει να δώσει την ευκαιρία στους νέους να μπορούν να αρχίσουν να παίρνουν πρωτοβουλίες στην οικονομία της χώρας. Έχουμε ένα δομικό θέμα με τη στέγη και πρέπει να το συνδυάσουμε με αποκέντρωση, με παραγωγικό μοντέλο, με πράσινη μετάβαση, επιχειρηματικότητα, στο να πάει η χώρα μπροστά και να μείνουν οι νέοι στην Ελλάδα».

 Στέφανος Κασσελάκης: «Η χώρα χρειάζεται πλήρη ανασυγκρότηση»

Αναφορικά με τη Θεσσαλία είπε: «Είναι πολύ λυπηρό. Το είδα και από κοντά. Αισθάνομαι συμπόνια και για αυτούς που έχασαν τους συγγενείς αλλά και το βιός τους. Μου λένε πως δεν έχουν λάβει το επίδομά ανεργίας. Το σίγουρο είναι πως η χώρα χρειάζεται πλήρη ανασυγκρότηση και κοινωνικό κράτος. Η σπατάλη των χρημάτων που πάνε στις περιφέρεις και ”φαγώνονται” είναι εις βάρος των παιδιών μας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Live News. 



Source link