Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Απέρριψε πρόταση της Νότιγχαμ ο Τσαλόμπα την τελευταία μέρα των μεταγραφών


 

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη προσπάθησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών να κάνει δικό της 24χρονο στόπερ, αλλά τα 30 εκατ. ευρώ δεν ήταν αρκετά για να πείσουν την Τσέλσι και τον παίκτη.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο κινήθηκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, τόσο με μεταγραφές όσο και με πωλήσεις, στην περίπτωση όμως του Τρεβόρ Τσαλόμπα δεν κατάφερε να βάλει κάποια έξτρα έσοδα στα ταμεία της.

Πιο συγκεκριμένα η Νότιγχαμ Φόρεστ κατέθεσαν πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ στους “μπλέ” για την απόκτηση του αμυντικού από την Σιέρα Λεόνε, αλλά το ποσό αυτό δεν συγκίνησε τόσο τους Λονδρέζους (που είχαν θέσει ως τιμή πώλησης για τον παίκτη τα 58 εκατ. ευρώ) όσο και τον ίδιο τον παίκτη, που προτιμά να αγωνιστεί με την φανέλα της Μπάγερν.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο παίκτης δεν φαίνεται πως θα παραμείνει στην Τσέλσι μετά τον Ιανουάριο, καθώς η απόκτηση του Ντισασί έθεσε τον 24χρονο σε δεύτερο ρόλο παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Ο Τρέβορ Τσαλομπά αποτελεί γέννημα θρέμμα της ομάδας από το Λονδίνο καθώς αγωνίζεται με τη φανέλα των “μπλέ” από ηλικία 8 ετών. //ΝΚ

 





Source link