Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αουτσάιντερ σε Premier και La Liga


Γεμάτο πρόγραμμα το Σάββατο, πολλές επιλογές, από εδώ ξεχωρίζουμε δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αουτσάιντερ σε Premier League και La Liga.

Νιούκαστλ – Φούλαμ. Η Νιούκαστλ φυσικά είναι πολύ καλή ομάδα, στο τοπ επίπεδο της Premier. Αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχει κυριολεκτικά βρει τοίχο με τις πολλές απουσίες και τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Champions League. Στα δύο τελευταία της στην Premier γνώρισε βαριές ήττες, 3-0 στο Έβερτον και 4-1 στο Τότεναμ, βγάζοντας ξεκάθαρα έλλειμμα ενέργειας και τώρα προέρχεται και από τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Ευρώπη και το 1-2 από τη Μίλαν.

Ένα ματς με τη Φούλαμ εντός θεωρητικά μοιάζει βατό παιχνίδι. Αλλά στην Premier League στην πράξη κανένα παιχνίδι δεν είναι βατό και, επιπλέον, η Φούλαμ είναι σε τοπ φόρμα: νίκη 3-2 επί της Γουλβς, ήττα 4-3 στο Άνφιλντ με τα δύο γκολ ανατροπή στο φινάλε, 5-0 τη Νότιγχαμ και, την τελευταία αγωνιστική, 5-0 και τη Γουέστ Χαμ. Στο 4,00 είναι το διπλό, υπάρχει και το περιθώριο για DNB ή Χ2.

Σεβίλλη – Χετάφε. Η Σεβίλλη φέτος πραγματικά… κούρασε. Ξεκίνησε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά και πριν από περίπου δύο μήνες έκανε την κλασική κίνηση που κάνουν σε όλο τον πλανήτη οι ομάδες που δεν πάνε καλά, άλλαξε προπονητή παίρνοντας τον Ντιέγκο Αλόνσο. Τα πράγματα όμως συνεχίζουν να μην πηγαίνουν καθόλου καλά και πρακτικά δεν υπάρχει καμία βελτίωση με τον Ουρουγουανό. 2-5-6 είναι το ρεκόρ του, με τις δύο νίκες στο Κύπελλο επί της Κιντάναρ και της Ατλέτικο Αστόργα… Στο πρωτάθλημα είναι στο +3 από τον υποβιβασμό, ενώ βέβαια στο Champions League έχασε και το Europa, μένοντας στην 4η θέση μετά το 2-1 από τη Λανς. Υπάρχει βέβαια μια σοβαρή δικαιολογία, ότι η Σεβίλλη αντιμετωπίζει και πολλά προβλήματα απουσιών και δεν έχει αντέξει το πολλαπλό αντίπαλο, αλλά σε κάθε περίπτωση η διοίκηση φαίνεται έτοιμη, σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, να προχωρήσει ξανά σε… ηλεκτροσόκ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε τέτοιες περιπτώσεις ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς γίνεται στα αποδυτήρια και ποια είναι η αντίδραση των παικτών, αλλά το θέμα είναι ότι η Σεβίλλη, στην κατάστασή της, με τις απουσίες πάντα σε πρώτο πλάνο, ίσως να μην μπορεί. Απέναντι σε μια Χετάφε που στέκεται αξιοπρεπέστατα και που στο κάτω κάτω έχει 11 βαθμούς περισσότερους. Ή, έστω, να μην μπορεί τόσο εύκολα όσο δείχνουν τα σετ των αποδόσεων. Στο 4,00 είναι το διπλό, και εδώ υπάρχει το περιθώριο για DNB ή Χ2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ – Φούλαμ: 2 DNB (απόδοση 3,00), 17:00
  • Σεβίλλη – Χετάφε: 2 DNB (απόδοση 2,85), 19:30



Source link