Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αντσελότι: «Η Σίτι είναι το φαβορί, αλλά πάντα υπάρχουν εκπλήξεις»


 

Την όποια πίεση από τις πλάτες της ομάδας του προσπαθεί να αφαιρέσει ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος έχρισε ως φαβορί για το φετινό Champions League την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Αγγλίας. 

Δηλώσεις παραχώρησε ο Κάρλο Αντσελότι στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με αντίπαλο την Ουνιόν Βερολίνου για τον 3ο όμιλο. Πιο συγκεκριμένα, ο πολύπειρος κόουτς ονόμασε τη Μάντσεστερ Σίτι ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση, καθώς την βλέπει το ίδιο δυνατή με πέρυσι.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή των “μερένχες”:

«Η Σίτι είναι φαβορί γιατί έχει μια ομάδα με την οποία κέρδισε την περασμένη σεζόν και δεν έχει αλλάξει πολύ. Ωστόσο στο Champions League, όπως πάντα υπάρχουν εκπλήξεις στο τέλος. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα που θα παλέψει μέχρι το τέλος. Ποτέ δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας ως φαβορί, όπως νομίζω ότι δεν το κάνει η Σίτι.Το κέρδισε πέρυσι, μπορεί να κερδίσει ξανά το Champions League.

Η Ουνιόν είναι μια νέα ομάδα στο Champions League, αλλά το γεγονός ότι είναι εδώ σημαίνει ότι τα έχουν πάει πολύ καλά. Είναι καλά οργανωμένοι αμυντικά, είναι συμπαγείς και παίζουν με ένταση».//ΓΑ



Source link