Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αντσελότι για Βινίσιους: «Θα επιστρέψει νωρίτερα»


 

Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε σήμερα (16/9) ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα μπορούσε να γυρίσει από τον τραυματισμό του νωρίτερα από τις έξι εβδομάδες που είχε αρχικά προγραμματιστεί η επιστροφή του, αλλά δεν ήθελε να δώσει ακριβή ημερομηνία.

Ο Βινίσιους τραυματίστηκε στον δικέφαλο μηριαίο στο δεξί του πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τη Θέλτα στις 25 Αυγούστου και έκτοτε παραμένει εκτός δράσης, με τον Κάρλο Αντσελότι να αναφέρεται στην κατάσταση του Βραζιλιάνου επιθετικού πριν τον αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 5η αγωνιστική της La Liga.

«Αναρρώνει πολύ καλά, δεν πρέπει να πιέσουμε την ανάρρωσή του, αλλά τα πάει καλά, αυξάνει τον φόρτο εργασίας», εξήγησε ο τεχνικός της “Βασίλισσας” σε συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

«Την επόμενη εβδομάδα νομίζω ότι θα μπορέσει να αρχίσει να δουλεύει με την ομάδα. Νομίζω ότι θα αναρρώσει πριν από τις έξι εβδομάδες που ανακοινώθηκαν», πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής.

Ο Αντσελότι αστειεύτηκε επίσης και για την απουσία του Βραζιλιάνου επιθετικού του από τους υποψηφίους για το βραβείο “The Best”, που απονέμει η FIFA, λέγοντας: «Έκλαψε για τρεις ή τέσσερις ώρες».

Ο Ιταλός προπονητής τόνισε επίσης ότι ο τραυματίας Γάλλος πλάγιος μπακ Φερλάν Μεντί δεν είναι ακόμη έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.//Λ.



Source link