Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αντιστράτηγος του Πούτιν κάνει στριπτίζ και λικνίζεται υπό τους ήχους χορευτικής μουσικής


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, 18:48

Αντιστράτηγος του Πούτιν κάνει στριπτίζ και λικνίζεται υπό τους ήχους χορευτικής μουσικής

Ένα βίντεο διάρκειας 44 δευτερολέπτων κυκλοφόρησε σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο εικονίζεται ένας Ρώσος αξιωματούχος και στενός συνεργάτης του Πούτιν να κάνει στριπτίζ και να λικνίζεται υπό τους ήχους χορευτικής μουσικής.

Πρόκειται για τον 57χρονο αντιστράτηγο Αλεξάντρ Ματόβνικοβ, ο οποίος, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, είναι υπεύθυνος για τις σοβαρές ζημιές ύψους 274 εκατομμυρίων λιρών που υπέστη τη Δευτέρα ένα ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος.

Ο Ματόβνικοβ χρίστηκε αντιστράτηγος το 2018, και από το 2020 είναι Αναπληρωτής Ανώτατος Διοικητής των χερσαίων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας με αρμοδιότητα τη στρατιωτική παρουσία της Μόσχας στη γειτονική Λευκορωσία.

Το εν λόγω βίντεο διάρκειας 44 δευτερολέπτων κυκλοφόρησε αρχικά στο Telegram και από εκεί στα υπόλοιπα social media,  με τον 57χρονο αντιστράτηγο, να κερδίζει 44 δευτερόλεπτα δημοσιότητας για ένα ακόμη λάθος λόγο.

 

Ο αντιστράτηγος Ματόβνικοβ είναι αναπληρωτής αρχηγός των χερσαίων δυνάμεων της Ρωσίας, με ευθύνη για τη στρατιωτική παρουσία της Μόσχας στη γειτονική Λευκορωσία. 

Τα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο είναι ποικίλα. Από τα πιο χαρακτηριστικά είναι πως πρόκειται για έναν «άριστο γνώστη των εστιατορίων και των κυριών στο Μινσκ», και πως «του αρέσει να μεταθέτει την ευθύνη για τη λήψη αποφάσεων στους υφισταμένους του αξιωματικούς και ο ίδιος ασχολείται περισσότερο με τη δημιουργία παρόμοιου περιεχομένου βίντεο για τις φίλες του».

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως η εν λόγω διαρροή δεν έγινε τυχαία, αλλά σχετίζεται με το γεγονός ότι μερικές ώρες νωρίτερα προηγήθηκαν οι μεγάλες ζημιές που υπέστη ένα ρωσικό αεροσκάφος A-50 από Λευκορώσους αντάρτες κοντά στο Μινσκ. Η επίθεση φέρεται να προκάλεσε ζημιές στο μπροστινό και κεντρικό τμήμα του αεροπλάνου, καθώς και στην κεραία του ραντάρ του αεροσκάφους.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, 18:48





Source link