Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Αντί να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο, τα ξέχασα στην ράμπα»


Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Φάνης Μουρατίδης στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη.

Ο Φάνης Μουρατίδης, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να τον δούμε σε ρόλο παρουσιαστή, στη σχέση με τη σύζυγό του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αλλά και στην περίοδο του #Metoo.

«Θέλω να συνεργαστώ με τη σύζυγό μου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η συνύπαρξη των ανθρώπων είναι δύσκολη. Δεν έχουμε ανταγωνισμό ως ζευγάρι με την σύζυγό μου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους».

«Είμαι σχεδόν πάντα αφηρημένος, είναι ένα «θεματάκι» που έχω και δεν έχει λυθεί. Αντί να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο, τα ξέχασα στην ράμπα. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι τέλεια», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Φάνης Μουρατίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο «Maestro» όπου συμμετέχει. «Είμαστε όλοι ευγνώμονες που συμμετέχουμε στο «Maestro». Δεν μπορούμε να έχουμε τις αντιλήψεις του μεσαίωνα, πρέπει αν αγκαλιάζουμε το καινούριο», σημείωσε.

Για το Metoo τόνισε: «Η περίοδος του «Metoo» ήταν δύσκολη, δεν θέλω να απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο, μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας».



Source link