Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ανατροπή στην εκπνοή… πριν το ΟΑΚΑ


 

Στο πρώτο παιχνίδι του Πατσέτα η Βιγιαρεάλ έκανε φοβερή ανατροπή, σκοράροντας στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων. Με ανεβασμένη ψυχολογία στο Ολυμπιακό Στάδιο το “κιτρινο υποβρύχιο” χάρη στο χρυσό γκολ του Σέρλοθ στο 90’+4′.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά, με την Αλμερία να χάνει σημαντική ευκαιρία μόλις στο τέταρτο λεπτό με τον Λουίς Σουάρες να αστοχεί σε τετ α τετ και τον Γιόργκενσεν να αποκρούει με υπερένταση. Oι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν και για πέναλτι πάνω στον Εμραρμπά στο 16′ με τους διαιτητή και VAR να συνεχίζουν το παιχνίδι μετά από εξέταση της φάσης. Το “κίτρινο υποβρύχιο” στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις, έχοντας μόλις μία τελική εκτός στόχου μέχρι το 35′. Η Αλμερία μετουσίωσε την καλύτερη της εικόνα σε γκολ, όταν στο 44′ άνοιξε το σκορ με τον Ακιέμε, ο οποίος εκτέλεσε τον Γιόργκενσεν με σουτ πριν σκάσει η μπάλα. Η ομάδα του Πατσέτα είχε άμεση αντίδραση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Ρομέρο έκανε την παράλληλη πάσα από αριστερά και ο Μορένο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (45+5′). Η Βιγιαρεάλ συνέχισε να πιέζει και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Σέρλοθ να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εξίσου δυνατά με την Αλμερία να απειλεί στο 50′ με δυνατό σουτ του Ρομπερτόνε το οποίο απέκρουσε ο Γιόργκενσεν δύσκολα. Ο ρυθμός ανέβηκε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για φάσεις εκατέρωθεν. Ο Εμραρμπά έβαλε δύσκολα στον τερματοφύλακα της Βιγιαρεάλ με απευθείας φάουλ στο 59′, ενώ ο Μπαένα αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 61′. Τρία λεπτά μετά ο Σουάρες έχασε σημαντική ευκαιρία με άστοχο τετ α τετ στην αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους. Στο 69′ ο Λοπί εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ από μακριά με τον Γιόργκενσεν να διώχνει εντυπωσιακά. Δύο λεπτά μετά, ο Ραμαζάνι έχασε σημαντική ευκαιρία να κάνει το 1-2 για μια Αλμερία που είχε εννιά τελικές από το 45′ ως το 70′. Στο 78′ ο Μορένο πήρε την κεφαλιά από κόρνερ, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Η Βιγιαρεάλ έφτασε στην μεγάλη ανατροπή στο 90+4′, όταν ο Μορένο σέντραρε από αριστερά και ο Σέρλοθ με κεφαλιά στην απέναντι γωνία λύτρωσε την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού και την στέλνει στο ΟΑΚΑ με ανεβασμένη ψυχολογία.

ΓΚΟΛ: 45+5 Μορένο 90+4′ Σέρλοθ / 44′ Ακιέμε
Κίτρινες: 26′ Καπού / 53′ Εμραρμπά, 85′ Τσούμι, 89′ Πουίγκμαλ
Κόκκινη: –
Δοκάρι: –

Βιγιαρεάλ (Πατσέτα): Γιόργκενσεν, Φόιθ, Γκάμπια (85′ Κουένκα), Αλμπιόλ, Ρομέρο (62΄Κομεσάνα), Καπού (63′ Μορένο), Παρέχο, Μπαένα (73′ Ακομάχ), Μορένο (85′ Ντίαζ), Σέρλοθ, Πίνο

Αλμερία (Μορένο): Μαξιμιλιάνο, Λοπί, Τσούμι, Γκονζάλεθ, Μόντες, Ακιέμε, Αρίμπας (87′ Μπαπτιστάο), Μελέρο (75′ Μπαμπά), Ρεμπερτόνε (75′ Πουίγκμαλ), Εμραρμπά (66′ Ραμαζάνι), Σουάρεζ (87′ Κονέ)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη La Liga:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 

Ράγιο Βαγιεκάνο – Αλαβές 2-0

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Κάντιθ 2-0
Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0
Θέλτα – Μαγιόρκα 0-1
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μπέτις 5-0

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 

Χετάφε – Οσασούνα 3-2
Βιγιαρεάλ – Αλμερία 2-1
19:30 Σεβίλλη – Λας Πάλμας
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 

22:00 Γρανάδα – Χιρόνα

Δείτε τη βαθμολογία της La Liga εδώ.//ΣΠ.



Source link