Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ανακοίνωσε τον Γκμπενιόν ο Ηρακλής


 

Σημαντικά ενισχύονται στα μετόπισθεν οι “κυανόλευκοι” με τον Τογκολέζο αμυντικό ο οποίος αποτελεί επίσημα μέλος του ανθρώπινου δυναμικού της ομάδας.

Κάτοικος Θεσσαλονίκης έγινε ο Σιμόν Γκμπενιόν, μετά τη συμφωνία του με τον Ηρακλή και την ανακοίνωση. Ο 30χρονος στόπερ έφτασε στον “Γηραιό” ως ελεύθερος από τη Σολέ, με την οποία τη σεζόν 2022/23 έφτασε τις 22 εμφανίσεις, σκοράροντας ένα γκολ.

Το βιογραφικό του είναι “πλούσιο”, καθώς έχει περάσει και από τις γαλλικές Σαπελέν, Καρκεφού, Επινάλ και Μπεζιέρ. Πέραν του συλλογικού επιπέδου, ο Γκμπενιόν έχει αγωνιστεί και για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του 11 φορές.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Δυναμική στην “κυανόλευκη” οπισθοφυλακή θα δώσει ο Σιμόν Γκμπενιόν, ο υψηλόσωμος Γάλλος, με καταγωγή από το Τόγκο, στόπερ, με τις πολλές εμπειρίες και από ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Ο παίκτης ολοκλήρωσε και τα τυπικά της μεταγραφής του στην ομάδα μας, η οποία ενισχύεται σημαντικά με τον πανύψηλο (1,90 μέτρα) κεντρικό αμυντικό.

Στα 31 του ο Γαλλοαφρικανός κεντρικός αμυντικός διαθέτει πλούσιες παραστάσεις καριέρας, έχοντας αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Γαλλίας, αλλά και εκτός αυτής, στην ισπανική Μιραντές και στη Γεωργιανή Ντιναμό Τμπιλίσι, ενώ μέχρι προσφάτως αγωνιζόταν στη Σολέ, έχοντας επιστρέψει στη γαλλική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Μάλιστα, έχει αγωνιστεί και στα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

“Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει τη χαρά να ανακοινώσει την απόκτηση του 31χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού, SIMON CREDO GBEGNON AMOUSSOU (27/10/1992), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών με την ομάδα μας και θα την ενισχύσει με σκοπό την γρήγορη επάνοδό της στη φυσική της θέση”.

SIMON, σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη “κυανόλευκη” οικογένεια! Πάντα νίκες, χαρές κι επιτυχίες με την ομάδα μας!»//ΓΑ



Source link