Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αλόνσο: Έφτασε τους 20.000 γύρους στην Formula 1


 

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το μακρινό 2001 με τη Minardi και όντας ακόμα στη Formula 1 εν έτει 2023, ο “γερόλυκος” του grid έφτασε τον ασύλληπτο αριθμό των 20.000 γύρων με τον τερματισμό του στη Μόντσα.

Είναι 42 ετών, έχει δύο παγκόσμια πρωταθλήματα και μία καριέρα αξιοζήλευτη από πολλές απόψεις. Ο λόγος για τον Φερνάντο Αλόνσο, τον άνθρωπο που περνάει δεύτερη, ίσως και τρίτη νιότη στην κορυφαία κατηγορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο οδηγός της Aston Martin απολαμβάνει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο το 2023, το οποίο του έχει δώσει τη δυνατότητα, σε συνδυασμό με την εμπειρία και το άπλετο ταλέντο του, να βρίσκεται στην 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των οδηγών.

Ο Αλόνσο μετράει 369 εκκινήσεις σε αγώνα της Formula 1, τις περισσότερες από οποιονδήποτε οδηγό στην ιστορία του σπορ. Θα έλεγε κανείς, πως το να έχει συμπληρώσει 20.000 γύρους με μονοθέσιο της κορυφαίας κατηγορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι… λογικό, όμως ο αριθμός είναι τόσο υψηλός που μόνο θαυμασμό μπορείς να δείξεις στον… αγέραστο Ισπανό.//ΓΑ

 





Source link