Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αλλαγή σειράς στα ματς με την Κηφισιά λόγω έργων στη Λεωφόρο




STOIXIMAN SUPER LEAGUE



Παναθηναϊκός: Αλλαγή σειράς στα ματς με την Κηφισιά λόγω έργων στη Λεωφόρο

INTIME SPORTS

Αλλαγή σειράς στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά αποφάσισε το Δ.Σ. της Super League λόγω εργασιών στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε την αλλαγή σειράς στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά λόγω εργασιών στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι πράσινοι θα φιλοξενούσαν την Κυριακή (12/11) την ομάδα των Βορείων Προαστίων, κάτι όμως που δεν μπορεί να συμβεί λόγω εργασιών συντήρησης στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, ο αγώνας θα γίνει την ίδια ημέρα στο γήπεδο της Καισαριανής με την Κηφισιά να φιλοξενεί τους πράσινους. Μάλιστα, είχαμε και αλλαγή ώρας στη σέντρα του αγώνα αφού αντί για τις 17.00 θα γίνει στις 21.30.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: Ανακοινώνεται ότι, λόγω έργων συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΚΗΦΙΣΙΑ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής την Κυριακή 12/11/2023 και ώρα 21:30″.



Source link