Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Η ταραχώδης σχέση τους μετά τον χωρισμό


Πέντε μήνες έχουν περάσει σχεδόν από την ημέρα που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο η ένταση ανάμεσά ανάμεσά τους δεν έχει κοπάσει.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε αρκετές φορές, κανείς από τους δύο όμως δεν έκανε κάποια κίνηση ενώ τις περισσότερες φορές δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα.

Στην τελευταία τους συνάντηση όμως, τα πράγματα φαίνεται πως δεν πήγαν τόσο καλά, αφού κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι δυο τους ήρθαν κοντά και ξεκίνησε ένας έντονος καβγάς.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε τυχαία πρόσφατα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, εκεί όπου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γιόρταζε τα γενέθλιά της με τους φίλους της. Ο Στάθης Σχίζας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Καλοκαίρι yes, όλο το βράδυ πέταγε λουλούδια στην πρώην αγαπημένη του, κάτι που όμως δε φαίνεται να άρεσε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και φαίνονταν πιο ταιριαστοί και ερωτευμένοι από ποτέ, ωστόσο, το ταξίδι του Στάθη Σχίζα στον Άγιο Δομίνικο, μάλλον άλλαξε τα δεδομένα!

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν μετά την απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star. Το ζευγάρι ταξίδεψε στο εξωτερικό, ωστόσο απέφυγε να ανεβάσει στα social media κοινή φωτογραφία από το ταξίδι του. Μάλιστα, ακόμη και το Πάσχα το πέρασαν ξεχωριστά ο καθένας με τη δική του οικογένεια. Και τότε άρχισαν οι πρώτες φήμες για χωρισμό…

Αρχικά το πρώην ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει όλο αυτό το κομμάτι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, οι ρεπόρτερ δεν έχουν σταματήσει το κυνηγητό για μία δήλωσή τους! Τελευταία, αυτή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον ΣΚΑΪ που χαρακτήρισε μικροπρέπειες το unfollow (και block) του Στάθη Σχίζα στο Instagram!

Οι δηλώσεις «καρφιά»

Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους, ξεκίνησαν τα αλληλοκαρφώματα μέσα από τα social media αλλά και από δηλώσεις τους στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγών εκπομπών.

Το αποκορύφωμα μάλιστα, ήρθε όταν κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα το οποίο έκανε αναφορά για φοροδιαφυγή και περιέγραφε γνωστό μοντέλο, με πολλούς να πιστεύουν πως ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η ίδια μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως αυτό το δημοσίευμα διέρρευσε από τον πρώην σύντροφό της, με τον Στάθη Σχίζα να το αρνείται κατηγορηματικά.

Πριν από τρεις μήνες περίπου ο Στάθης Σχίζας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του τονίζοντας: «Πώς μπορούμε να πούμε για έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν είμαστε σίγουροι. Είμαι σε θέση να σου επιβεβαιώσω ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα. Και πάλι, οποιαδήποτε κοπέλα και να ήταν για ποιον λόγο να τα ξεπουλάμε όλα. Δεν γίνεται… Είναι κάποια προσωπικά δεδομένα και δεν γίνεται να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Πολύ άσχημο».

Λίγες ημέρες αργότερα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλώντας στην εκπομπή στο «Breakfast@Star» χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά σε κάποιον δήλωσε: «Έχω μετανιώσει για μία σχέση που είχα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα την άλλαζα. Είμαι μόνη σαν ανεμώνη αυτήν την περίοδο. Δεν επιδιώκω να μπω σε μία σχέση αυτήν την περίοδο, θέλω να εστιάσω σε μένα γιατί υπήρξα πολλά χρόνια σταθερά σε σχέσεις. Δεν συγχωρώ την κοροϊδία, γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφό μου, μπορεί να υπάρχει κάτι στα σκαριά αλλά δεν απατώ».

Ο Στάθης Σχίζας από την πλευρά του θέλοντας να βάλει τέλος σε όσες φήμες κυκλοφόρησαν, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» λέγοντας: «Έχουν γραφτεί πράγματα που δεν ισχύουν, άπειρες φορές. Τα λεγόμενα “παπαγαλάκια” που λένε. Πολλές φορές υπάρχει μια ίντριγκα η οποία πηγάζει από το πουθενά και ο σκοπός».

Να θυμίσουμε μάλιστα, πως για ένα διάστημα τα δημοσιεύματα ήθελαν στο Στάθη Σχίζα να έχει προχωρήσει τη ζωή του, αφού τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, γεγονός που ο ίδιος επίσης διέψευσε.



Source link