Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: «Πάλεψε για έξι μήνες με τον καρκίνο»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του ηθοποιού Αλέξανδρου Κομπόγιωργα. Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας ήταν μόλις 48 ετών και τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ηθοποιός και συνάδελφός του, Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε για το δυσάρεστο γεγονός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα.

«Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ούτε να δουλέψω μαζί του.. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.. Για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μόνο καλά λόγια έχω ακούσει…» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας δεν ήταν μόνο ηθοποιός. Υπήρξε επίσης ενδυματολόγος, σκηνογράφος και σκηνοθέτης. Είχε σχεδιάσει τα κοστούμια για την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης», η οποία είχε ανέβει τον Αύγουστο και στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, ενώ είχε αναλάβει την ενδυματολογική επιμέλεια της τελετής έναρξης του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, τα κουστούμια στα εγκαίνια της Opap Arena και πολλά άλλα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link