Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αγνοείται ψαράς στη λίμνη Κάρλα – Πυροσβέστες στο σημείο

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες ανδρών της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό αγνοούμενου ψαρά στη λίμνη Κάρλα. Στη λίμνη έχουν μεταβεί άνδρες της 8ης και της 4ης ΕΜΑΚ με 6 οχήματα και με βάρκες προσπαθούν να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 6 σήμερα το πρωί όταν ανατράπηκε η βάρκα στην οποία επέβαιναν δύο αδέρφια στην Κάρλα.

Ο ένας εξ αυτών κατάφερε να βγει στην στεριά και να ειδοποιήσει τις Αρχές. Επί τόπου έσπευσαν οι άνδρες της ΕΜΑΚ οι οποίοι συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ελπίδα Κουτσογιάννη, αγνοείται ένας 43χρονος άνδρας από την Ροδιά, που είχε πάει σύμφωνα με πληροφορίες να ψαρέψει στην λίμνη Κάρλα με τον αδερφό του 45 ετών για να μαζέψουν τα δίχτυα. Για άγνωστο λόγο η βάρκα έβαλε νερά και ανατράπηκε. Έκτοτε ο 43χρονος αγνοείται.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας στην οποία συμμετέχουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ με βάρκες, ενώ γίνεται προσπάθεια εντοπισμού του αγνοούενου και με την βοήθεια Drone. Παράλληλα αναμένεται να μεταβούν στην Λίμνη και δύτες και από τη Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ Ελπίδα Κουτσογιάννη, Γιάννης Γιάτσιος





Source link