Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αγγλία (5η αγωνιστική): Για το σερί η Νότιγχαμ


 

Το πρόγραμμα του τριημέρου για την 5η στροφή της Premier League ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας (18/09, 21:45) με την αναμέτρηση της Φόρεστ κόντρα στην Μπέρνλι στο “City Ground”.

Μετά τη σπουδαία νίκη στο Λονδίνο, σε βάρος της Τσέλσι με 1-0, η Νότιγχαμ θα επιχειρήσει να δημιουργήσει σερί επικρατήσεων για πρώτη φορά φέτος. Το σύνολο του Στιβ Κούπερ μετράει έξι πόντους σε τέσσερα ματς έως τώρα και με μια νίκη θα εδραιωθεί στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Ο Άγγλος τεχνικός πάντως έχει μερικούς πονοκεφάλους, μιας και όπως αναφέρουν στο “νησί”, οι Οριέ, Ντανίλο, Ελανγκά και Χένεσι παραμένουν αμφίβολοι για το ματς. Ο Βενσάν Κομπανί από την άλλη, δεν υπολογίζει σίγουρα στους Τσουρλίνοφ, Έκνταλ και Ομπαφέμι.

Οι νεοφώτιστοι μετρούν μόνο ήττες έως τώρα, από Μάντσεστερ Σίτι, Άστον Βίλα και Τότεναμ. Επομένως, βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και στις 21:45 ψάχνουν το πρώτο θετικό τους αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Πάντως, στις 30 Αυγούστου νίκησαν μέσα στο ίδιο γήπεδο τη Φόρεστ, για τον αγώνα του Λιγκ Καπ. Το σκορ εκείνου του αγώνα ήταν 1-0, με τον Ζέκι Αμντούνι να το διαμορφώνει στο 90ο λεπτό.//Α.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Premier League:

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Γουλβς – Λίβερπουλ 1-3
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 1-3
Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3
Τότεναμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-1
Φούλαμ – Λούτον 1-0
Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας 3-1
Νιούκαστλ – Μπρέντφορντ 1-0

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Μπόρνμουθ – Τσέλσι 0-0
Έβερτον – Άρσεναλ 0-1

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

21:45 Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι



Source link