Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Αγγλία (15η αγωνιστική): Εύκολο έργο για την Άρσεναλ απέναντι στη… νεοφώτιστη


 

Χωρίς… ανάσα συνεχίζεται η δράση στην Premier League, καθώς, πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η 14η αγωνιστική, ομάδες και παίκτες στρέφουν την προσοχή τους στα παιχνίδια της -εμβόλιμης- 15ης ημέρας.

Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της εμβόλιμης, 15ης αγωνιστικής της Premier League, όπου η Άρσεναλ φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Λούτον, ενώ στο άλλο ματς της ημέρας, η Γουλβς υποδέχεται την Μπέρνλι.

Λούτον – Άρσεναλ 

Η αξιόμαχη Λούτον υποδέχεται την πρώτη της βαθμολογίας Άρσεναλ. Οι “νεοφώτιστοι”, παρόλο που δεν διαθέτουν την ποιότητα των περισσότερων ομάδων της Premier League, παλεύουν κάθε ματς, προσπαθώντας να δυσκολέψουν τις αντιπάλους τους, όπως ακριβώς έκαναν και με τη Λίβερπουλ από την οποία απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Bρίσκονται στο -4 από την τελευταία θέση και εκτός επικίνδυνης ζώνης και απέναντι στους “κανονιέρηδες” θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν. Η Άρσεναλ από την άλλη είναι στην κορυφή, έχοντας το εντυπωσιακό σερί των πέντε ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Στόχος της είναι να το διευρύνει και να φύγει με το πολύτιμο τρίποντο που θα την κρατήσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Γουλβς – Μπέρνλι

Η Γουλβς υποδέχεται τη Μπέρνλι προερχόμενη από την ήττα κόντρα στην Άρσεναλ με 2-1 και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Στο “Έμιρεϊτς” τραυματίστηκε ο βασικός κίπερ Σα, όμως προπονήθηκε και αναμένεται να αγωνιστεί. Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο μεσοεπιθετικός Νέτο που αναμένεται να χάσει 5ο σερί ματς, ο μπακ Άιτ-Νούρι, δεν προλαβαίνει ούτε το αποψινό, ενώ χτύπησε στην προπόνηση και τέθηκε εκτός ο αμυντικός Τζόνι Κάστρο. Επιστρέφουν οι Λεμινά και Ζοάο Γκόμες. Από την άλλη η Μπέρνλι έδειξε πως υπάρχει ζωή, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Premier League: 

Τρίτη 5/12

21:30 Γουλβς – Μπέρνλι
22:15 Λούτον – Άρσεναλ

Τετάρτη 6/12

21:30 Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ
21:30 Μπράιτον – Μπρέντφορντ
21:30 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ
21:30 Φούλαμ – Νότινγκχαμ Φόρεστ
22:15 Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι
22:15 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι

Πέμπτη 7/12

21:30 Έβερτον – Νιούκαστλ
22:15 Τότεναμ – Γουέστ Χαμ



Source link