Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ήττα για τον Παναθηναϊκό στο φιλικό στην Σλοβενία


 

Οι “πράσινοι” παρουσίασαν δύο πρόσωπα στο φιλικό με την Τσεντεβίτα Ολίμπια, από την οποία γνώρισαν την ήττα με τελικό σκορ 90-78.

Με στόχο την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική σεζόν έπαιξε ο Παναθηναϊκός, παρόλο που ταξίδεψε στην Σλοβενία χωρίς τον νέο του τεχνικό, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος χρειάστηκε να επιστρέψει στην Τουρκία για προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο, ο Χρήστος Σερέλης ανέλαβε ξανά το “τιμόνι” του Παναθηναϊκού και η αρχική του πεντάδα απαρτιζόταν από τους: Σλούκα, Βιλντόζα, Μαντζούκα, Γκριγκόνις, Μπαλτσερόφσκι. Μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου, ο Έλληνας προπονητής φρόντισε να ανοίξει το ροτέισον και χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους παίκτες από τον πράσινο πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε αρκετά με τους Μπαλτσερόφσκι και Κώστα Αντετοκούνμπο, από το ζωγραφιστό, αλλά στάθηκε παραγωγικότερος από το τρίποντο. Μάλιστα, στην πρώτη κι’όλας περίοδο, μέτρησαν 3/6 τρίποντα και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου 7/13, συνολικά! Για την ιστορία, ο Μάριους Γκριγκόνις είχε τα 4 από αυτά, ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο με 14 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός είχε αμυντικά ζητήματα, ιδιαίτερα όταν αγωνίζονταν οι Σλούκας και Μπαλτσερόφσκι, με την διαφορά να ανεβαίνει στο +8 (62-54). Μετά το τρίποντο των Σλοβένων για το 74-63, η ελληνική ομάδα δεν μπορούσε να ανταπεξέλεθει σε κανένα από τα δύο μισά του γηπέδου, με τον Μάτκοβιτς να έχει 17 πόντους μέχρι το 34ο λεπτό και τον Ράντοβιτς να έχει 2/2 τρίποντα.

Οι πρώτοι σκόρερ του Παναθηναϊκού: Γκριγκόνις 18, Μπαλτσερόφσκι 15, Αντετοκούνμπο 10, Γκραντ 9, Βιλντόζα 9, Γκάι 8.

Οι πρώτοι σκόρερ της Τσεντεβίτα: Μάτκοβιτς 17, Σο 15, Ράντοβιτς 12, Κομπς 9.

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 43-48, 63-61, 90-78.



Source link