Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Ήταν τρελή η ρουτίνα που έκανε πριν από τα ματς, όλοι οι συμπαίκτες του το ξέρουν’




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ράσο Νεστέροβιτς για τον Βασίλη Σπανούλη στο SPORT24: "Ήταν τρελή η ρουτίνα που έκανε πριν από τα ματς, όλοι οι συμπαίκτες του το ξέρουν"

SPORT24

Ο Ράσο Νεστέροβιτς μίλησε στο SPORT24 για τον μεγάλο Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό την σεζόν 2010-11.

Ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην μεγάλη του βραδιά, από την οποία δεν έλειπαν παλιοί του συμπαίκτες, με τον Ράσο Νεστέροβιτς να αποτελεί έναν εξ αυτών και να μιλά στο SPORT24 και τον Βασίλη Σκουντή.

Ο Νεστέροβιτς υπήρξε συμπαίκτης με τον Βασίλη Σπανούλη για μικρό χρονικό διάστημα την σεζόν 2010-11 στον Ολυμπιακό, όπου ο Σλοβένος έκλεισε την μπασκετική του σταδιοδρομία.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για την ρουτίνα του πριν από τα παιχνίδια: “Ήταν τρελό, αλλά έτσι είναι, νομίζω είναι ένας από τους λόγους που είχε αυτή τη σπουδαία καριέρα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να απολογηθεί σε όλους τους συγκατοίκους που είχε που τον υποστήριζαν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα”.

Αναφορικά με το κύριο χαρακτηριστικό του σαν παίκτης ή άνθρωπος: “Πιστεύω είναι πολύ συγκεντρωμένος, δίνει το 100%. Δεν αποδέχεται την αποτυχία. Δεν αποδέχεται το “όχι” σαν απάντηση, αλλά το μεγαλύτερο πράγμα σε σχέση με αυτόν είναι ότι όλοι ξέρουν την καριέρα του και πόσο καλός παίκτης είναι. Πιστεύω πως είναι εξαιρετικός άνθρωπος, έξι παιδιά, εξαιρετική οικογένεια, πολλοί φίλοι, πολλοί συμπαίκτες”.

Για το αν μετανιώνει ότι δεν είχε πολύ χρόνο παιχνιδιού με τον Σπανούλη: “Ναι φυσικά, αλλά ήμουν κοντά στο τέλος της καριέρας μου και εκείνος ήταν στα καλύτερα χρόνια της καριέρας του. Έτσι είναι η ζωή, κάποιες φορές τα πράγματα δεν ταιριάζουν λόγω κάποιων πραγμάτων, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος και ήταν τιμή να είμαι μέλος της ομάδας και να παίξω μαζί του”.



Source link