Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Ήταν δύσκολο να τον απορρίψω, αλλά κατέληξε να είναι λάθος απόφαση’




ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Σόλσκιερ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Σόλσκιερ
@ 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας ότι η επιλογή του να τον αποκτήσει κατέλξε λάθος.

Η δεύτερη θητεία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε την κατάληξη που περίμεναν όλες οι πλευρές, καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποχώρησε 1.5 χρόνο μετά ως ελεύθερος και με αρνητικό αντίκτυπο.

Ο προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκε τους πρώτους του μήνες στο Ολντ Τράφορντ (πάντα στη δεύτερη θητεία), ήταν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός τεχνικός παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στο Athletic ότι η επιλογή του Πορτογάλου κατέληξε να είναι λάθος, όμως δύσκολα μπορούσε να τον απορρίψει.

Ήταν μια απόφαση που ήταν πολύ δύσκολη να την απορρίψω και ένιωσα ότι έπρεπε να τον πάρουμε, αλλά κατέληξε να είναι λάθος. Ένιωθα ότι ήταν σωστό όταν υπέγραψε και οι φίλαθλοι το ένιωσαν στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ (σ.σ. 4-1 στο Ολντ Τράφορντ με τον Ρονάλντο να σκοράρει δις). Ήταν μέχρι τότε ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στον κόσμο, έμοιαζε δυνατός.

Όταν έχεις ένα γκρουπ, πρέπει όλοι να πηγαίνουν προς την ίδια κατεύθυνση. Όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, μπορούσες να δεις ορισμένους παίκτες και τους εγωισμούς τους να ξεσπούν“, ανέφερε χαρακτηριστικά.



Source link