Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ήρα Κατσαντώνη: Συγκλονίζει η κόρη της Ελπίδας


Η Ήρα Κατσαντώνη προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς στην εκπομπή Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Η κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας, μίλησε για την απώλεια του μωρού της και συγκλόνισε με τα λόγια της.

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Ήμουν έγκυος, γέννησα το μωρό μου 8 μηνών αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν έχασα το παιδί μου 8 μηνών νόμιζα ότι δεν το είχε πάθει καμιά άλλη γυναίκα, ότι ήμουν η μοναδική στον κόσμο. Όταν το μοιράστηκα στα social media πήρα πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψω, να πενθήσω. Το πένθος είναι ένας κύκλος που χρειάζεται να γίνει. 

Ο άντρας μου με στήριξε πολύ, είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άντρα, και η μαμά μου φυσικά. Μετά από αρκετούς μήνες που έχουν περάσει μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον χαμό του μωρού μου. Είμαι καλά, όμως. Μερικές φορές θεωρούμε δεδομένα τα πράγματα που έχουμε και δεν είναι αλήθεια αυτό.

Εκεί που νομίζεις ότι έχεις παιδί, ξαφνικά δεν έχεις. Όταν γέννησα, μου έλεγαν να σου ζήσει. Έλεγα τι θα πω; Είπα ας το μοιραστώ με τον κόσμο. Πήρα τεράστια βοήθεια από τα κορίτσια που μου έστελναν μηνύματα στα social media, όταν μοιράστηκα τι συνέβη με το μωρό μου.

Έκανα καισαρική για να γεννήσω, μου πήρε 2-3 βδομάδες να συνέλθω. Υπάρχει πάντα φως στο τούνελ. Αλήθεια το λέω, πραγματικά. Πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πενθήσουμε και μετά να προχωρήσουμε παρακάτω. Γιατί είμαστε ζωντανοί, έχουμε την υγεία μας και η ζωή προχωράει» εξομολογήθηκε η Ήρα Κατσαντώνη.

 



Source link