Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Ήξεραν την ιδιαιτερότητα του Αντώνη και τον σκότωσαν» – Ξεσπά ο δικηγόρος της οικογένειας

«Το πλήρωμα του Blue Horizon, γνώριζε την κατάσταση του 36χρονου, αλλά αντί να δείξουν τη δέουσα προσοχή, επέλεξαν να τον σκοτώσουν ρίχνοντάς τον από τον καταπέλτη του πλοίου», όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη Καργιώτη, σε δηλώσεις του.

Ειδικότερα, ο Μάνος Δρακωνάκης, δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη Καργιώτη, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ Κρήτης. Ο κ. Δρακωνάκης μεταξύ άλλων ανέφερε πως «Ο θάνατος του Αντώνη Καργιώτη προήλθε από πολλά λάθη, από πολλές λάθος κινήσεις και παραλείψεις από έμπειρο προσωπικό ενός πλοίου. Για μένα είναι ένα πράγμα ανεπίτρεπτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος δικηγόρος σχολίασε πως τόσο το πλήρωμα του Blue Horizon, όσο και στελέχη του λιμενικού, γνώρισαν την κατάσταση του Αντώνη Καργιώτη που ήταν ΑμεΑ. Η οικογένεια τους είχε ενημερώσει, όπως είπε, ενώ αντί να δείξουν περαιτέρω προσοχή «όχι μόνο αυτό δεν έγινε, αντιθέτως σκότωσαν το παιδί αυτό», όπως τόνισε.

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το πλοίο κατέπλευσε με ανοιχτό καταπέλτη. Όταν ο καπετάνιος ενημερώθηκε, συνέχιζε να φεύγει, κάτι το οποίο αν αληθεύει, αντιλαμβάνεστε την υπευθυνότητα της κίνησης του καπετάνιου», επεσήμανε.

Την ίδια ώρα ο ίδιος επεσήμανε ότι θα είναι ικανοποιημένος μόνο με την τελική κρίση του δικαστηρίου, και πως η οικογένεια του Αντώνη Καργιώτη επιζητά τη δικαίωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: neakriti.gr



Source link