Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Ήμουν σίγουρη ότι αυτός το είχε κάνει»

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η μαρτυρία της πρώην συζύγου του 39χρονου δολοφόνου της εγκύου στη Θεσσαλονίκη, που μίλησε για τη βίαιη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της.

Η ίδια μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status και ανέφερε ότι «ήξερα ότι θα κάνει κακό» και πως «θα φτάσει σε αυτό το σημείο» εξαιτίας των αντιδράσεων του, ενώ τόνισε πως είχε την τάση να εκμεταλλεύεται τις συντρόφους του οικονομικά και να φτάνει ακόμα και σε σημείο να τις κλέβει, αποσπώντας κοσμήματα και χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία…» είπε η ίδια αναφερόμενη στη στυγερή δολοφονία της εγκύου, την οποία όπως είπε δε γνώριζε προσωπικά. «Ήξερα πως αυτός την έφαγε, δεν υπολογίζει τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ είπε πως όταν έβλεπε τα ρεπορτάζ στους τηλεοπτικούς σταθμούς σκέφτηκε πως θα μπορούσε να είναι στη θέση της.

Η γυναίκα που απέκτησε με τον 39χρονο δύο παιδιά τόνισε πως και τα παιδιά τους γνώριζαν πως την κακοποιούσε και πως απευθύνθηκε πολλές φορές στις αστυνομικές αρχές και έφτασε σε σημείο να κάνει και μήνυση στον δράστη.

Ακούστε την μαρτυρία:

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., όλα δείχνουν ότι στο έγκλημα εμπλέκονται και οι δύο συλληφθέντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο άνδρες είχαν στήσει ενέδρα στη Γεωργία. Η άτυχη γυναίκα κατευθύνθηκε μαζί με τον σύντροφό της στο σπίτι του, αφού τελείωσε τη δουλειά της, περίπου στις 10 το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου. Εκεί βρισκόταν ήδη ο 34χρονος φίλος του συντρόφου της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρώτος σε βάρος της 41χρονης κινήθηκε ο 34χρονος φίλος του συντρόφου, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε τη γυναίκα, ενώ ο 39χρονος σύντροφός της, την έδεσε με χειροπέδες και φίμωσε, χρησιμοποιώντας ταινία, το στόμα της.

Στη συνέχεια την οδήγησαν στο δωμάτιο του σπιτιού όπου τη μαχαίρωσαν πολλές φορές αριστερά και δεξιά στην τραχηλική χώρα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Αμέσως μετά έβαλαν τη σορό της άτυχης κοπέλας σε μπαούλο και με το αυτοκίνητο του φίλου του συντρόφου της, την οδήγησαν στην ερημική τοποθεσία όπου άφησαν το άψυχο σώμα της. Σημειώνεται ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής, όπως υπέδειξε ο φίλος του συντρόφου της.

Οι δύο δράστες, αφού παράτησαν τη σορό της άτυχης γυναίκας, επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να «καλύψουν» τα σημάδια της στυγερής δολοφονίας. Οι δολοφόνοι καθάρισαν το διαμέρισμα από πειστήρια, τα οποία πέταξαν σε διάφορα σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμαριάς. Πρόκειται για το μαχαίρι με το οποίο σκότωσαν τη 41χρονη γυναίκα, ρούχα, προσωπικά της αντικείμενα, καθώς και το στρώμα του κρεβατιού πάνω στο οποίο δολοφονήθηκε η άτυχη Γεωργία.

Μετά το έγκλημα τοποθέτησαν άλλο στρώμα στο κρεβάτι, ενώ αφαίρεσαν και από τη 41χρονη το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο στρώμα -το οποίο εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του δράστη- βρέθηκε γενετικό υλικό του θύματος.

Σε βάρος των δύο ανδρών που βρίσκονται υπό κράτηση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης, ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Mε κουζινομάχαιρο τα τραύματα της Γεωργίας, λέει ο ιατροδικαστής

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της εγκύου



Source link