Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Ήθελα πολύ να έρθω στην ΑΕΚ, ευχαριστώ τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε’




ΑΕΚ



Ο Σταύρος Πήλιος
Ο Σταύρος Πήλιος
EUROKINISSI SPORTS

Ο Σταύρος Πήλιος σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι τρομερό συναίσθημα οι εμφανίσεις που κάνει με την ΑΕΚ και ευχαρίστησε τον Αλμέιδα που τον εμπιστεύτηκε.

Η ΑΕΚ λύγισε τη Λαμία με τριάρα στην OPAP Arena, με τον Σταύρο Πήλιο να παίζει για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και μάλιστα ως αλλαγή. Ο νεαρός μπακ στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήθελε πολύ να έρθει στην ΑΕΚ, ενώ είναο τρομερό συναίσθμα για εκείνον να παίζει με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σταύρος Πήλιος στην COSMOTE TV: Για το ματς: Είπαμε και πριν το ματς ότι πρέπει να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα, παίζαμε και στο γήπεδό μας. Το σκορ έδειξε ότι ήμασταν πολύ σοβαροί, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και το σκορ ήρθε στο 3-0“.

Για το αν βοήθησε την ομάδα η ευστοχία στις τελικές φάσεις: Ήρθε γρήγορα το πρώτο γκολ, εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις μας. Δεν βάζαμε εύκολα το γκολ, αλλά σήμερα το καταφέραμε“.

Για το ότι έπαιξε δεύτερο σερί ματς: Είναι τρομερό συναίσθημα. Όταν παίζεις σε αυτό το γήπεδο το κάνει πολύ καλύτερο. Ήθελα πολύ να έρθω στην ΑΕΚ. Ευχαριστώ τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε και φαίνεται και στο χορτάρι“.

Για τις προπονήσεις με τον Αλμέιδα: Για αρχή ήταν πολύ δύσκολο, οι προπονήσεις ήταν πολύ έντονες και προερχόμουν από μια ομάδα πιο χαμηλού επιπέδου σε σχέση με την ΑΕΚ. Έχει πολλές απαιτήσεις που μου αρέσει πολύ. Μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερος με τον Αλμέιδα. Έχω βρει τα πατήματά του μου είμαι καλύτερα και τώρα νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα“.



Source link