Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Έχω παντρευτεί 4 φορές, δύο τη μάνα του γιου μου»


Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με την Αθηναΐδα Νέγκα, ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων, για τους τέσσερις γάμους που έχει κάνει.

«Τέσσερις φορές έχω παντρευτεί. Τη μάνα του γιου μου την έχω παντρευτεί δύο φορές. Χρωστώ ευγνωμοσύνη στην Κατερίνα, είναι ανεκτίμητη στη ζωή μου. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε και βλέπουμε την πορεία, δεν θέλω να πω περισσότερα. Κοίταξε, η αλήθεια είναι ότι με την πρώτη σύζυγό μου έζησα 6 χρόνια, με την δεύτερη 12, με την τρίτη 12 και με την Κατερίνα τώρα 5», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Και συνέχισε: «Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ. Το πρόβλημα με εμένα είναι το αν με ερωτεύονται ή όχι».

Προφανώς με ερωτεύονται για να είναι τόσα χρόνια μαζί μου, να με παντρευτούν και να με φροντίζουν. Ερωτεύονται κάτι εξωγήινο και μετά θέλουν να το κάνουν γήινο. Αυτό δεν γίνεται κι εκεί νομίζω ότι χαλάει όλο το έργο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Κλείνοντας ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως το φταίξιμο ήταν δικό τους σε όλους τους χωρισμούς λέγοντας: «Εγώ φταίω σε όλα. Σε όλους τους χωρισμούς αδιακρίτως φταίω εγώ. Το θέμα είναι ότι θέλουν κάπως να με κάνουν από εξωγήινο γήινο.

Εγώ επειδή είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα όταν γλεντώ, διασκεδάζω ή σε κοινωνικές συναναστροφές είμαι αυθόρμητος και αθυρόστομος αν θέλεις κι αυτό μερικές φορές παρεξηγείται και το πληρώνω, αλλά δεν πειράζει, θα παραμείνω ο ίδιος πάντα. Ελπίζω να εξελίσσομαι λίγο, να γίνομαι καλύτερος γιατί όποιος λέει ότι είμαι ίδιος και θα παραμείνω ίδιος, είναι μπούφος κατά τη γνώμη μου».



Source link