Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Έφτασαν οι πρώτοι Αμερικανοί επιτελείς στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα

Στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα έχουν καταφθάσει ήδη οι πρώτοι επιτελείς από το στρατηγείο των δυνάμεων των ΗΠΑ. Το ταξίδι τους ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες από το Ραμστάϊν της Γερμανίας με στρατιωτικό αεροσκάφος που προσγειώθηκε στον ολοκαίνουριο διάδρομο τροχοδρόμησης της αεροπορικής στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας.

Πρόκειται για τα στελέχη που θα συνεργαστούν με τους επιτελείς της 112 Πτέρυγας Μάχης και θα προετοιμάσουν- συντονίσουν την υποδοχή των μεταφορικών αεροσκαφών των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ θα μεριμνήσουν και για την διαμονή των πληρωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες της Hellasjournal, από το απόγευμα της Κυριακής πρόκειται να ξεκινήσουν οι αφίξεις μεταφορικών αεροσκαφών, υλικών και προσωπικού των Αμερικανών.»

Πάντως η EUCOM, οι αμερικανικές δυνάμεις που έχουν έδρα της Ευρώπη, δεν είναι η πρώτη φορά που πρόκειται να χρησιμοποιήσουν πέραν της Σούδας και την Ελευσίνα.

Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή έχουν υποχρεώσει τους Αμερικανούς να μεταφέρουν τις δυνάμεις τους τόσο κοντά στο πεδίο των μαχών, όπως έχουν κάνει με τα αεροπλανοφόρα και τις ισχυρές μονάδες επιφανείας, όσο και περιφερειακά της Μεσογείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες ώρες εκείνο το οποίο γίνεται γνωστό είναι πως η Σούδα βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή εγρήγορση, αλλά οι ανάγκες των Αμερικανών αυξάνονται διαρκώς.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι ΗΠΑ ζήτησαν από την Αθήνα να τείνει χείρα βοηθείας με την εξυπηρέτηση των αναγκών που υπάρχουν μέσω της 112 αεροπορικής βάσης.

Τις επόμενες ημέρες θεωρείται βέβαιο ότι αμερικανικά C-130J και C-17, αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, ηλεκτρονικού πολέμου και συλλογής πληροφοριών, θα μετασταθμεύσουν στην Ελευσίνα.



Source link