Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Έτοιμος ο Πάλμερ Μπράουν ενόψει Παναιτωλικού


 

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε σήμερα (13/09) ο Αμερικανός κεντρικός αμυντικός και θα είναι έτοιμος να βρεθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου. Ο Τιμ Γεντβάι έκανε μέρος του προγράμματος.

Χαρμόσυνα ήταν τα νέα από την σημερινή προπόνηση του “τριφυλλιού”, με την ομάδα να συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (16/09, 20:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ).

Κι αυτό γιατί αφενός επέστρεψαν οι τελευταίοι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες, δηλαδή οι Αντράζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Άνταμ Τσέριν και Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Αφετέρου ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα των «πράσινων» και, ουσιαστικά, έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του για την αποστολή.

Αντιθέτως, ο Τιμ Γεντβάι συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης και πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος για το σαββατιάτικο αγώνα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η επιστροφή και των τελευταίων διεθνών -Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς- γέμισε το «Γ. Καλαφάτης» στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης. Ο Βέρμπιτς ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ οι υπόλοιποι τρεις έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Στα θετικά καταγράφηκε η επιστροφή του Πάλμερ – Μπράουν σε φουλ ρυθμό, όσο και η συμμετοχή του Γεντβάι στο πρώτο μέρος του προγράμματος, προτού συνεχίσει με ατομικό. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βαγιαννίδης.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με τουρνουά τεσσάρων ομάδων και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής».//ΓΓ

 

 

 



Source link