Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Έσβησε νωρίς το ευρωπαϊκό… όνειρο για τον ΠΑΟΚ


 

Το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του “Δικεφάλου του Βορρά” δεν κατάφερε να γευτεί την δόξα της Ευρώπης καθώς έχασε στην Αυστρία από την Σεντ Πόλεν και αποκλείστηκε από την συνέχεια του τουρνουά.

Με διάθεση να κλείσει τους χώρους από νωρίς, χτυπώντας στην αντεπίθεση, ξεκίνησε ο Δικέφαλος στο παιχνίδι, έχοντας καλή εικόνα στο πρώτο δεκάλεπτο.

Σε ανύποπτο χρόνο, οι γηπεδούχες με μία βαθιά μπαλιά βγήκαν στην κόντρα, με την Μπρούνθαλερ να πλασάρει μέσα από την περιοχή για το 1-0. Οι «ασπρόμαυρες» κυνήγησαν ένα γρήγορο γκολ ισοφάρισης, βγάζοντας υπέροχο συνδυασμό με Βαρδαλή και Χέλμβαλ, ωστόσο η δεύτερη αστόχησε μέσα από την περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ Morris δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε κανονική ροή αγώνα, κλείνοντας τους χώρους και δυσκολεύοντας τις αυστριακές ώστε να κάνουν το παιχνίδι τους. Ωστόσο, η Σεντ Πόλτεν με δύο στατικές φάσεις πέτυχε ισάριθμα τέρματα, κάνοντας το 3-0 με Μεντλ (22′) και Λεμεσόβα (29′).

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, ο Δικέφαλος έψαξε την μείωση του σκορ, δημιουργώντας τις δικές του στιγμές, ωστόσο οι ευκαιρίες των Χαλατσογιάννη και Χέλμβαλ δεν κατέληξαν στα δίχτυα, με το 3-0 να είναι και τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διπλή αλλαγή από πλευράς ΠΑΟΚ Morris, με τον Θαλή Θεοδωρίδη να περνάει στο παιχνίδι τις Μήτκου και Παπαδοπούλου, στις θέσεις των Στράντζαλη και Ακίντα.

Σ’ ένα δεύτερο μέρος το οποίο δεν διεκδίκησε… δάφνες ποιότητας, ο Δικέφαλος προσπαθούσε να βρει τους χώρους, προκειμένου να πετύχει ένα τέρμα το οποίο θα τον βάλει σε τροχιά διεκδίκησης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει μέτρα στο γήπεδο, ρισκάροντας στην αμυντική συμπεριφορά του, ωστόσο η Νίχαους ήταν εκεί όποτε την χρειάστηκε, κρατώντας το σκορ στα επίπεδα του πρώτου μέρους.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ Morris έφτασε πολύ κοντά στη μείωση του σκορ, ωστόσο η Σλούτερ απέκρουσε το εξ’ επαφής σουτ της Γκούνη. Έτσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το τελικό σκορ να είναι 3-0.

 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νίχαους, Δοϊρανλή, Γκούνη, Αχμέντοβα, Γιαννακά, Χαλατσογιάννη (86′ Θεοδωράκη), Στράντζαλη (46′ Μήτκου), Βαρδαλή (64′ Γιοβάνη), Καλέση (79′ Σάπσον), Ακίντα (46′ Παπαδοπούλου), Χέλμβαλ.

 



Source link