Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Έρωτας Φυγάς: Η Πέμυ Ζούνη σάρωσε στο twitter στην πρεμιέρα της σειράς


Πρεμιέρα έκανε σήμερα Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00 ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς.

Οι δοκιμασίες για τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα συνεχίζονται και το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκεί για να επιβραβεύσει στο twitter τους ηθοποιούς για τις εξαιρετικές τους ερμηνείες.

Έρωτας φυγάς – Όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο του Β’ κύκλου

Η Αλεξάνδρα, απελπισμένη απ’ την απαγόρευση του Ιάσονα να δει τα παιδιά της, τον πυροβολεί κατάστηθα. Τρέχοντας, να γλιτώσει, πέφτει πάνω στον Μάρκο, που προσπαθεί να τη φυγαδεύσει. Όμως τη συλλαμβάνουν, και ομολογεί την πράξη της, χωρίς να δείχνει μετανιωμένη. Την ίδια στιγμή, ο Ιάσονας χαροπαλεύει…

Η Μαργέτα, μέσα στην αγωνία της, παραδέχεται πως εκείνη έφταιξε για όλα, και έχει τη στήριξη του Στέφανου. Ο Μάρκος ενημερώνεται πως, αν ο Ιάσονας πεθάνει, η Αλεξάνδρα πιθανότατα θα εκτελεστεί… Η ζωή του Ιάσονα κρέμεται από μία κλωστή. Οι γιατροί του νοσοκομείου μαζί με έναν διακεκριμένο καρδιοχειρουργό από την Καλαμάτα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αφαιρέσουν τις σφαίρες και να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η πίστη της Μαργέτας δοκιμάζεται. Στήριγμά της, ο Στέφανος που δε φεύγει λεπτό μακριά της. Εξίσου δύσκολες στιγμές περνάει και η Αλεξάνδρα στη φυλακή. Μία συγκρατούμενή της τη βάζει στο μάτι και είναι αποφασισμένη να της κάνει τη ζωή κόλαση. Ο Στρατής βοηθάει τον Νικόλα να δώσουν ένα μάθημα στους τύπους που του επιτέθηκαν. Ο Παύλος μαθαίνει για την κρίσιμη κατάσταση του Ιάσονα και αποφασίζει το τελειωτικό του χτύπημα με ένα θανάσιμο σχέδιο.

Έρωτας Φυγάς – «Υπόκλιση» στο twitter

Οι τηλεθεατές του Open παρακολούθησαν την πρεμιέρα της σειράς μαζί με τις καταιγιστικές εξελίξεις αλλά και τις ερμηνείες των ηθοποιών που τους ενθουσίασαν. Η δραματική σκηνή με την Πέμυ Ζούνη ως «Μαργέτα» συγκέντρωσαν αρκετά σχόλια.

 

 

 

 

 

 





Source link