Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Έρχονται νέες συλλήψεις – Κατονομάστηκε το άτομο που έδωσε την φωτοβολίδα στον 18χρονο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τα επεισόδια στου Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού καθώς όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου έρχονται κι άλλες συλλήψεις.

Όπως ανέφερε ο κ. Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο άνθρωπος που προμήθευσε με φωτοβολίδες τα άτομα που ενεπλάκησαν στα επεισόδια και τον 18χρονο που τραυμάτισε τον αστυνομικό, έχει κατονομαστεί και όλα τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους αξιοποιούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα έχουμε συλλήψεις, δεν θα μείνουμε μόνο στη συγκεκριμένη σύλληψη του καθ’ ομολογία δράστη. Υπάρχει πλήθος στοιχείων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια να φτάσουμε στον καθοδηγητή. Έχει κατονομαστεί από τον δράστη άνθρωπος που παρακίνησε τα μέλη αυτής της συμμορίας να βγουν από την εξέδρα και να επιτεθούν τους αστυνομικούς. Είναι ο άνθρωπος που εφοδίασε με όπλα, φωτοβολίδες  ξύλα και πέτρες τα οποία είχε κρύψει σε χώρο εκτός γηπέδου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε:  «Αναζητούμε τον άνθρωπο αυτό αξιοποιώντας πληροφορίες και αξιοποιώντας μια σειρά από στοιχεία. Υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη».



Source link