Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Έπρεπε να τον δω πρώτα και μετά να σχολιάσω»


Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος, Ελισάβετ Οικονόμου.

Ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την παρουσία του στη «Φάρμα». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχθηκε πως έκανε λάθος στην κριτική που έκανε εκ των προτέρων για την επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως του ζήτησε συγγνώμη. (Δες εδώ όσα είχε δηλώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου)

«Ήταν καταπληκτικό το τρέιλερ που έκανε, ήταν φανταστικός, φοβερά άνετος. Μπορεί να παίρνει και το βραβείο της χρονιάς. Στη Φάρμα τον είδα πάρα πολύ λίγο, έκανα ένα ζάπινγκ κάποια στιγμή», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Η έννοια του παρουσιαστή σε ένα reality είναι να προσπαθεί να βγάλει πράγματα μέσα από αυτά που συμβαίνουν. Ειδικά στα reality κάποιες φορές ίσως πρέπει να «γεννήσεις», να δημιουργήσεις καταστάσεις και συναισθήματα. Αυτή είναι μία ιδιαίτερη τεχνική και τη γνωρίζει μία ειδική κατηγορία παρουσιαστών.

Αυτή ήταν η μόνη μου ένσταση στην αρχή, αν και του ζήτησα συγνώμη στη συνέχεια, γιατί έπρεπε πρώτα να τον δούμε τον άνθρωπο και μετά να τον κρίνουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Δεν είναι όλα: πάμε να παρουσιάσουμε κάτι. Πιστεύω ότι στο κομμάτι της παρουσίασης θα πρέπει να υπάρχει αυτό το κάτι παραπάνω. Ο Λεωνίδας είναι γλυκύτατος, σε τραβάει. Ας τον αφήσουμε να δούμε», κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.



Source link