Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Έξουμ: «Μοναδική επιλογή η Παρτιζάν… αν επιστρέψω στην Ευρώπη»


 

Μπορεί ο 28χρονος Αυστραλός να γύρισε στο NBA, αλλά η καρδιά του θα ανήκει για πάντα στην σερβική ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, την οποία θα επιλέγει κάθε φορά όταν θα ακούει την λέξη “Ευρώπη”.

Ο Ντάντε Έξουμ πλέον είναι μέλος των Ντάλας Μάβερικς αλλά δεν ξεχνάει ποιος ήταν ο λόγος που γύρισε στην κορυφαία μπασκετική λίγκα του πλανήτη.

Σύμφωνα με τον γκαρντ/φόργουορντ, η ομάδα της Παρτιζάν, ο Ζοτς και οι συμπαίκτες του ήταν εκείνοι που τον βοήθησαν, για αυτό και αν ποτέ γυρίσει πίσω στην Ευρώπη, τότε θα ξαναφορέσει την ίδια φανέλα. Όσον αφορά τον Λούκα Ντόντσιτς, ο 28χρονος Αυστραλός ανέφερε πως τον υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες και… πειράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν θα ξεχάσω τη σεζόν μου στην Παρτιζάν. Έλεγα και στους νέους συμπαίκτες μου στο Ντάλας πως είναι μια εμπειρία που πρέπει να τη ζήσουν και πως η ατμόσφαιρα από τον κόσμο είναι απίστευτη. Ήταν σαν όνειρο. Αν επιστρέψω κάποια στιγμή στην Ευρώπη, η Παρτιζάν θα είναι η πρώτη μου επιλογή, πιθανότατα και η μοναδική.

Είχα βάλει στόχο να επιστρέψω στο ΝΒΑ και τα κατάφερα, αλλά σε αυτό με βοήθησαν πολύ η Παρτιζάν, ο κόουτς Ομπράντοβιτς και οι συμπαίκτες μου. Πήρα την ευκαιρία μου και τώρα θα προσπαθήσω να την αξιοποιήσω. Περιμένω να έχω έναν ρόλο και να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο.

Από την πρώτη μέρα άρχισε να με πειράζει (σ.σ. ο Λούκα Ντόντσιτς), ως φίλος του Ερυθρού Αστέρα, αλλά του έδωσα να καταλάβει ποια ομάδα είναι η καλύτερη και πρωταθλήτρια (σ.σ. γέλια). Ο Λούκα είναι φανταστικός τύπος, με υποδέχτηκε πολύ όμορφα, όπως και όλη η ομάδα».//ΓΚ



Source link