Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Έντονο… φλερτ Παναθηναϊκού-Ναν



 

Οι “πράσινοι” επιθυμούν διακαώς την ενίσχυση του ρόστερ τους και ο Αμερικανός γκαρντ φαντάζει ένα από τα… φαβορί για να αποτελέσει τη νεότερη προσθήκη στο ρόστερ του Έργκιν Άταμαν.

Με τις μέρες έως την έναρξη της σεζόν στο NBA να λιγοστεύουν συνεχώς, ο Κέντρικ Ναν φέρεται να είναι… μετέωρος πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό. Κάπου εκεί εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κάνει γερό μπάσιμο για να φέρει τον 28χρονο στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Το “τριφύλλι” δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν και οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να προχωρήσουν σε ενίσχυση του ρόστερ. Ο πρώην παίκτης των Λέικερς είναι ένας εκ των κορυφαίων -αν όχι ο κορυφαίος-  free agent τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πριν λίγο καιρό έκανε συζητήσεις μαζί του και ο Ολυμπιακός, ο οποίος στη συνέχεια βέβαια απέκτησε τον Ίγκνας Μπραζντέικις. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν μοιάζουν να έχουν αποσυρθεί από τη διεκδίκησή του, αν και το ενδιαφέρον τους δεν είναι τόσο έντονο πια.

Στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να κάνουν… all-in για να ντύσουν τον Ναν στα “πράσινα”. Άλλωστε, ο Αμερικανός έχει απαιτήσεις που πιθανότατα θα ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ευρώ ανά έτος. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι κι άλλες ομάδες της Euroleague εξετάζουν τη συγκεκριμένη περίπτωση.//Α.



Source link