Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Έμειναν στο… μηδέν – www.ertsports.gr


 

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρης ήρθαν ισόπαλοι (0-0) μετά από ένα ματς με… αρκετή ένταση στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο αγώνας

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και προσπάθησε να απειλήσει, όμως η πρώτη φάση ήρθε από τους παίκτες του Άρη. Στο τρίτο λεπτό, ο Μενέντεζ έκανε το σουτ, όμως ο Κοτάρσκι μπλόκαρε σταθερά. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος χωρίς όμως οι δυο ομάδες να απειλούν ουσιαστικά με φάσεις. Στο 25′, ο Σαμάτα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σε πόδια “κίτρινων”. Στην επόμενη φάση, ο Άρης προσπάθησε με τον Κάρλσον να απειλήσει αλλά ο Κοτάρσκι δήλωσε “παρών”. Στο 35ο λεπτό ήρθε και μία σπουδαία ευκαιρία για τον “Δικέφαλο του Βορρά”, με τον Τάισον να κάνει την σέντρα, τον Εκόνγκ να “πιάνει” την κεφαλιά, όμως ο Κουέστα είπε “όχι”, έστω και με δυσκολία. Στο 43′, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ρουπ να κάνει την σέντρα και τον Ντουκουρέ να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ. Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Τάισον έκανε την τρομερή κάθετη μπαλιά στον Ζίβκοβιτς, όμως εκείνος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουέστα και οι δυο ομάδες πέρασαν στα αποδυτήρια με το απόλυτο “μηδέν”.

To ματς είχε διακοπή στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου λόγω καπνογόνων. (INTIME Sports)

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, το ματς διεκόπη λόγω των καπνογόνων που είχαν ανάψει, με την ένταση να αντικατοπτρίζεται πλήρως στο γήπεδο της Τούμπας. Στο 62′ ήρθε η πρώτη μεγάλη φάση του δεύτερου μέρους για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δυο πλευρές να δίνουν δυνατές “μάχες” στο γήπεδο. Στο 73′, οι “ασπρόμαυροι” με μία σέντρα του Μπάμπα, απείλησαν, καθώς βρήκαν απροετοίμαστο τον Κουέστα, που όμως έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 84ο λεπτό και ενώ ο “Δικέφαλος” πίεζε για το γκολ, ο Ντεσπότοφ πήρε την μπάλα από το κατέβασμα του Μπράντον και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR για οφσάιντ. Οι δυο ομάδες πάλεψαν να βρουν το… χρυσό γκολ της νίκης, όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε ισόπαλο στο απόλυτο… μηδέν.//Γ.

ΓΚΟΛ: –
ΔΟΚΑΡΙ: –
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 36′ Βιεϊρίνια, 67′ Κουλιεράκης, 90’+3′ Κεντζιόρα, 90’+7′ Μουργκ / 22′ Ντουκουρέ, 28′ Μοντόγια, 89′ Κουέστα
ΚΟΚΚΙΝΗ: –

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (72′ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (72′ Σβαμπ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (65′ Ντεσπότοφ), Τάισον (90’+1′ Μουργκ), Σαμάτα (72′ Τόμας).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάζιο, Ντουκουρέ (67′ Βέλεθ), Βερστράτε (90’+2′ Πάρντο), Ρουπ (67′ Σουλεϊμάνοφ), Κάρλσον, Μενέντες (67′ Ζαμόρα), Μορόν.



Source link