Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Έκτη στον κόσμο η Εθνική νέων γυναικών


 

Η Εθνική νέων γυναικών πόλο, τερμάτισε στην έκτη θέση, καθώς γνώρισε την ήττα από τις ΗΠΑ με 14-13 στην αναμέτρηση για την 5η θέση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (Κ20).

Στην έκτη θέση του κόσμου κατετάγη η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων γυναικών (Κ20). Στον αγώνα για την 5η θέση, ηττήθηκε από τις ΗΠΑ 14-13 στη τελευταία ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών (Κ20) που φιλοξενήθηκε στην Κοϊμπρα της Πορτογαλίας.

Σε αντίθεση με το παιχνίδι με την Ιταλία που έκρινε και την μη είσοδο της ομάδας μας στη τετράδα των μεταλλίων, η Εθνική έκανε ένα καταπληκτικό δεύτερο οκτάλεπτο, προηγήθηκε ακόμη και με τέσσερα τέρματα διαφορά και έκλεισε το ημίχρονο με 6-3. Δέχθηκε όμως επτά τέρματα στη τρίτη περίοδο, σημείωσε τρία, η διαφορά εξανεμίσθηκε αλλά και βρέθηκε πίσω στο σκορ 10-9.

Οι αμερικανίδες με σερί 3-0, αύξησαν τη διαφορά (13-9), αλλά η Εθνική μας δεν τα παράτησε. Με την Φωτεινή Τριχά μείωσε 13-12 στα 00:57 αλλά η ομάδα των ΗΠΑ εκμεταλλεύτηκε την παραπάνω και σκόραρε στα 00:18 με τη Λάινμπακ για να σφραγίσει τη νίκη της. Η Διονυσία Κουρέτα σημείωσε το πέμπτο της τέρμα αλλά πλέον είχαν απομείνει μόλις επτά δευτερόλεπτα στη κλεψύδρα…

ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ 13-14

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 5-2, 3-7, 4-4

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραμπέτσου, Σάντα, Καϊάφα, Σιούτη 2, Μουστακαρία, Τσιμάρα, Τορνάρου 1, Κουρέτα 5, Χαλδαίου 1, Τριχά 4, Αγγελίδη, Κωσταντοπούλου, Καλαϊτζή.

Τα τέρματα των ΗΠΑ σημείωσαν οι: Στράικερ 5, Γκαζανίγκα 3, Φλιν 2, Μποναγκίντι 2, Λάινμπακ 2.



Source link